Tuorein sisältö

Neitosista Ken on kaunein: tältä näyttää Ryan Gosling Barbie-leffassa

16.06.2022 klo 01.00 | Luettu: 1761 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensimmäisen foton mukaan Margot Robbie on ilmetty Barbie. Toisen foton mukaan Ryan Gosling on Ken, jota et kehdannut pyytää. Barbie-elokuva saapuu isolle kankaalle heinäkuussa 2023.

Vuosia suunnitteilla ollut elokuva on vaihtanut sekä suuntaa että tekijöitä moneen kertaan. Tarkat tiedot ovat yhä kiven alla. Kuvista päätellen kyseessä on fantasiaa. Viimeaikaisten huhujen mukaan useat erinäköiset näyttelijät tulkitsevat Barbien ja Kenin vaihtoehtoisia versioita. Toisaalta mukana on Robbien kaksoisolennoksi usein kuvailtu Emma Mackey.

Ohjaaja Greta Gerwig sai 3 Oscar-ehdokkuutta elokuvilla Lady Bird ja Pikku naisia, joten veikkaukset aivottomasta hömpästä saattavat mennä metsään.

Joku kihtinen katsoo Keniä ja kysyy, mikseivät He-Man-fanit voi saada jotakin yhtä hienoa. Keskustelu etenee Teelan kampaukseen sarjassa Masters of the Universe: Revelation, mutta sitten muutama setä huomauttaa, etteivät Kenin vatsalihakset pärjää alkuunkaan sille, miten mahdikkaalta Evil-Lyn näyttää Revelationin loppusuoralla.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taru sormusten herra... Pori Jazz Kids on ed... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova