Tuorein sisältö

"John Wick kohtaa Saiturin joulun" Liev Schreiberin trillerissä

05.05.2023 klo 16.15 | Luettu: 612 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Toimintajännäri The Guns of Christmas Past lähtee yhdistelemään Charles Dickensin Joulukertomusta eli Saiturin joulua ja John Wick -saagaa. Saiturin joulusta pitää tehdä vähintään yksi kummallinen mukaelma vuodessa. John Wick (Chapter 4) taas on sijalla 3. vuoden katsotuimpien elokuvien listalla, kun kesäleffojen vyöry on alkamassa.

Pääosassa nähdään Liev Schreiber. Ray Donovan -saagan (kuvassa) viime vuonna päätökseen vienyt herra tähdittää parhaillaan A Small Light -minisarjaa, jossa hän näyttelee päiväkirjasta tunnetun Anne Frankin isää.

The Guns of Christmas Past kertoo entisestä mafian palkkamurhaajasta, joka viettää hiljaiseloa piileskellen. Kun hänen entinen kollegansa ja paras ystävänsä (ilmeisesti Jacob Marley -hahmon vastine) murhataan, hän lähtee kostamaan veriviholliselleen. Tuolloin hän kohtaa menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden aaveet, jotka pyrkivät pysäyttämään hänet.

Kuulostaa siltä, etteivät "aaveet" ole kirjaimellisia kummituksia. Jouluelokuva kyseessä on vahvistetusti: esikuviin lukeutuu myös Die Hard.

Ohjauksesta vastaa Xavier Gens, jonka töitä ovat mm. Hitman ja Frontier(s).

LÄhde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Qstock on tänä vuonn... Kirjalähde: osattiin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova