Tuorein sisältö

Tron: Ares on hyllytetty määrittelemättömäksi ajaksi lakkojen vuoksi

15.08.2023 klo 23.45 | Luettu: 702 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kolmas Tron-elokuva Ares on ollut kehitteillä pitkään, kuten kävi edellisellekin osalle Tron: Perinnölle (Tron: Legacy, kuvassa). Osat 1 ja 2 ovat omintakeisia ja kulttimaineessa, mutta voittoa ne eivät tehneet teatterikiertueella, joten oletettavasti Disneyn kirjanpitäjät syynäävät numeroita tarkkaan.

Aresin tuotannon oli tarkoitus alkaa tällä viikolla. Hollywoodin kirjoittajat ja näyttelijät lakkoilevat yhä, joten oli selvää, ettei alkuun päästä.

Turhautunut ohjaaja Joachim Rønning on lausunut sanasen. Hän toivoo studioiden ja ammattijärjestöjen nopeuttavan neuvotteluita. Tuotannon oli tarkoitus työllistää yli 150 ihmistä. Leffa on hyllytetty määrittelemättömäksi ajaksi, mikä on hyvin vaikeaa tiimin jäsenille, Rønning huomauttaa.

Deadline-sivuston lähteiden mukaan leffaa ei ole peruttu. Lakot vain pitää saada päätökseen ennen uuden aikataulun laatimista. Tällaiset tilanteet saattavat aina johtaa tekijöiden vaihtoon. Jared Leton on määrä näytellä Aresia, joka on uusi hahmo ja yksi Tron-maailman tekoälyolennoista.

Lakot liittyvät osittain tekoälyn kehitykseen. Myös Rønning on sitä mieltä, että tekoäly uhkaa taiteilijoita, joten rajoituksia tarvitaan.



Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Popedan viikon keika... KUUMAA, kesäkeikkoja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova