Tuorein sisältö

Amazon Prime lopetti kaksi sarjaa kokonaan Hollywoodin lakkojen vuoksi

19.08.2023 klo 13.50 | Luettu: 1742 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Amazon Prime on lopettanut sarjat The Peripheral ja A League of Their Own. Tilanne on sikäli erikoinen, että näiden sarjojen toiset kaudet virallistettiin keväällä. Amazon on muuttanut mielensä nyt, kun Hollywoodin kirjoittajien ja näyttelijöiden lakot jatkavat venymistä.

Jatkokaudet olivat siirtymässä vuoteen 2025. Amazon yrittää välttää "tukkisuman". Lykkäykset ovat painajainen jo markkinoinnin näkökulmasta, mistä Amazonilla on kokemusta, sillä koronaviruspandemia lykkäsi Primen jatkokausia pahimmillaan kolme vuotta.

The Peripheral on Chloë Grace Moretzin tähdittämä scifisarja, jossa nuori nainen pakenee arkea kehittyneeseen videopeliin tai vaihtoehtoiseen todellisuuteen. Tuottajiin lukeutuvat Jonathan Nolan ja Lisa Joy, jotka loivat HBO:lle Westworld-sarjan ja kehittelevät Amazonille Fallout-sarjaa.

A League of Their Own on naisten baseball-liigasta kertova komedia, joka mukailee samannimistä 90-luvun elokuvaa (suom. Omaa luokkaansa). Sarja venyi kahdeksaan jaksoon. Toisen kauden oli tarkoitus kestää vain 4 jaksoa ja viedä tarina päätökseen, mutta sekin meni nyt sivu suun. Sarja sijoittuu 1940-luvulle, joten budjetti ei ollut pienimmästä päästä.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica iloitsee E... Jeremy Clarkson löys... >

Keskustelut (1 viestiä)

hahahahahaaaahahaaa

19.08.2023 klo 14.23 1 tykkää tästä

Kannatti lakkoilla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova