Tuorein sisältö

Kuumaa menoa keittiössä! Eli: Netflixin dystopiajännäri The Kitchen trailerissa.

18.12.2023 klo 20.45 | Luettu: 720 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuonna 2019 tunnetut naisnäyttelijät tähdittivät mafia-aiheista rikosjännäriä, jonka nimi oli... Keittiö. Leffa sijoittui New Yorkin pahamaineiseen Hell's Kitchen -naapurustoon, ja on mahdollista, että nimivalintaan kätkeytyi enemmänkin ironiaa, mutta idea ei avautunut ja leffa floppasi.

Ensi vuonna Netflixiin saapuu synkkään tulevaisuuteen sijoittuva tieteisjännäri... nimeltä Keittiö. Miksei saman tien Vessa? "Keittiö" viittaa jälleen paikkaan ja alakulttuuriin. Tulevaisuudessa joku Alexander Stubb dominoi Iso-Britanniaakin, joten julkisesti tuettu asuminen lopetetaan, mutta Lontoossa sijaitsevan "Keittiön" asukkaat kieltäytyvät jättämästä kotejaan. Paikalle saapuvat perusmellakkapoliisit.

Leffa on Daniel Kaluuyan esikoisohjaus ja samalla lyhytelokuvaohjaaja Kibwe Tavaresin ensimmäinen pitkä ohjaus. Kaluuya on nousussa näyttelijänä kiitos sellaisten elokuvien kuin Queen & Slim, Judas and the Black Messiah ja Nope, mutta tässä tapauksessa hän pysyy kameran takana. Ensi-ilta on 19. tammikuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metrik tammikuussa H... The Batman -ohjaajan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova