Tuorein sisältö

Game of Thrones -poikien hylätty Star Wars -leffa olisi kertonut ensimmäisistä jedeistä

13.01.2024 klo 19.30 | Luettu: 2380 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


David Benioff ja D.B. Weiss valmistautuvat esittelemään maailmalle uuden kunnianhimoisen projektin: pian alkava 3 Body Problem (kuvassa) on kiiteltyyn romaaniin perustuva tieteissarja, joka kertoo pitkälle aikavälille sijoittuvan tarinan avaruusolentojen uhasta. Game of Thronesin ja 3 Body Problemin välissä Benioff & Weiss yrittivät tehdä modernin orjuusdraaman HBO:lle ja Star Wars -elokuvan Lucasfilmille, mutta molemmat projektit peruttiin.

Herrat ovat kuvailleet parilla sanalla Star Wars -elokuvaansa. Nimen oli tarkoitus olla The First Jedi. Nimivalinta ei liity The Last Jedi -leffaan, vaan Benioff & Weiss vitsailevat närkästyneensä siitä, että ohjaaja Rian Johnson meni valitsemaan The Last Jedi -nimen. (Johnson on heidän ystävänsä ja 3 Body Problemin tuottaja.)

The Last Jedi ei kerro kirjaimellisesti viimeisistä jediaatteen edustajista. The First Jedin sen sijaan oli tarkoitus kertoa miksi ja miten jedijärjestö syntyi, kuinka ensimmäiset valosapelit tehtiin ja niin edelleen. Pojilla oli mielessä tarkkaan määritelty tarina, joka ei lopulta Lucasfilmiä kiinnostanut. Pojat hyväksyvät sen.

Ohjaaja James Mangold kehittelee parhaillaan vastaavaa elokuvaa nimeltä Star Wars: Dawn of the Jedi. Löyhän kuvauksen mukaan se kertoo siitä, kuinka Voima löydettiin kymmeniä tuhansia vuosia ennen muita elokuvia. Lucasfilmin suunnitelmat ovat jo pitkään olleet niin epämääräisiä, että myös Mangoldin version peruuntuminen on täysin mahdollista.

3 Body Problem alkaa Netflixissä 21. maaliskuuta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kidnapattu 12-vuotia... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova