Tuorein sisältö

The Curse 1-3: osta ylihintaan vihamiestesi talo. Nöyristele. Profit?

15.01.2024 klo 23.00 | Luettu: 579 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Questa Lane


Sitä tulee onnelliseksi Nathan Fielderin puolesta jo alitajuisesti. Hän on sarjan luoja. Hän näyttelee täyteläisesti noloa ja nihkeää näätää, joka ehkä tarkoittaa hyvää, vaikkei hän kykene mihinkään, mikä on karismaattista, tyylikästä, sujuvaa tai luontevaa fiktion standardeilla. Kaikki menee päin helvettiä. Wikin mukaan Fielder on jo löytänyt arvostusta keskittymällä nolouteen, joten koen hänen näyttelevän itseään visionäärisesti.

Näätä & vaimo nostavat yhteisöjä uudelle tasolle tosi-tv-show'ssa, paitsi ettei show ole vielä edes saanut vihreää valoa. Kohderyhmäpaneeli haukkuu näädän, joka ei ole hauska tai seksikäs. Työpaikkojen luominen ei ole vitsi pääparille, mutta yhteistyökumppanit ovat pelkkiä poseeraajia. Kun näätä murtautuu ylihintaan ostamaansa taloon, siellä asuu enemmän tai vähemmän laittomasti tyyppejä, jotka hän jo suututti. Sankarit yrittävät korjata kaiken, mutta paras idea tähän mennessä saattoi olla se, kun show'n hippiohjaaja tahtoi luoda mauttoman hitin.

Jännitteitä ruokkii se, että pääpari kykenee ajoittain itsetietoisuuteen ja jopa keskinäiseen kemiaan, jota kohderyhmä ei aistinut. Kun he yrittävät näytellä kemian uudelleen, he onnistuvat riitelemään rehellisesti... kameran taltioidessa? Sen sellainen on menossa jonnekin, mutta jakso lähinnä "antaa ymmärtää", mikä lienee monille liian taiteellista ja on käytännössäkin tyhjäkäyntiä jossain määrin. Se ohjaaja nähdään itkemässä, jotta muistamme hänet. Olen vakuuttunut jostakin, jos en täsmällisesti siitä, että tämä vitsi kannatti venyttää tv-sarjaksi.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Muistatko mikä vuosi... Esko Eerikäinen ja M... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova