Tuorein sisältö

Näytellyn Masters of the Universe -elokuvan yrittää tehdä Bumblebee-ohjaaja

14.02.2024 klo 13.30 | Luettu: 504 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ensimmäinen näytelty Masters of the Universe -elokuva (kuvassa) floppasi vuonna 1987, kun alkuperäinen buumi oli loppunsa edellä. Uusi elokuva julkistettiin vuonna 2007. Useat studiot, kirjoittajat ja ohjaajat ovat yrittäneet saada sen aikaiseksi, joten kyseessä on sanakirjaesimerkki Hollywoodin ikuisuusprojektista ja tuotantohelvetistä.

Travis Knight viimeistelee parhaillaan sopimusta ohjaajan hommasta. Hänen ohjauksiaan ovat näytelty Transformers-elokuva Bumblebee ja animaatio Kubo ja samuraiseikkailu, minkä lisäksi hän on animaatioiden Huippujengi himalajalla ja Boksitrollit tuottaja. Animaatiot ovat tuoneet hänelle kolme Oscar-ehdokkuutta.

Lelutalo Mattel ja Amazon ovat vastaavasti viimeistelemässä sopimusta elokuvan tuottamisesta. Vuosina 2022-2023 leffan yritti tehdä Netflix, joka esittää uusimpia animaatioversioita.

Laadukas leffa voi luonnollisesti olla brändille uusi alku. Kyyninen huomaa, että brändin 40-vuotisjuhlien aikaan alkanut uusi buumi (kaksi animaatiosarjaa, kolme lelusarjaa) saattaa vedellä viimeisiään vuoden 1987 tyyliin, kun uusi leffa saadaan aikaiseksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt se on pelkkää Pa... Slayer-legenda Kerry... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova