Tuorein sisältö

Scream 7 -kriisi on ratkaistu Neve Campbellin ja Kevin Williamsonin paluulla

13.03.2024 klo 00.35 | Luettu: 531 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Neve Campbell tähditti viittä ensimmäistä Scream-elokuvaa, mutta jätti väliin kuutosen, koska hän koki, ettei hänelle makseta tarpeeksi. Hänen ei ollut tarkoitus palata myöskään seitsemänteen osaan. Seitsemäs osa on ajautunut niin isoihin vaikeuksiin, että se oli vaarassa jäädä kokonaan tekemättä, joten asioita on ajateltu uudelleen. Campbell on taas mukana.

Campbell kertoo olevansa erittäin innoissaan. Leffasarja merkitsee hänelle paljon, ja häntä pyydettiin takaisin kunnioittavasti. Hänen intoaan ruokkii toinen tuore uutinen, jonka mukaan uusi ohjaaja on Kevin Williamson. Williamson kirjoitti osat 1, 2 ja 4, joten hän on satiirimaisen perusidean isä. Campbell nostaa hattua edesmenneelle Wes Cravenille ja muille ohjaajille, mutta kertoo pohtineensa pitkään, minkälaista olisi tehdä Williamsonin ohjaama Scream. Williamsonin ainoa ohjaus tähän mennessä on Tappavat arvosanat (Teaching Mrs. Tingle).

Osat 5 ja 6 keskittyivät pääasiassa uusiin siskoksiin, joita näyttelivät Melissa Barrera ja Jenna Ortega. Kuutonen vihjasi vahvasti, että se tarina on vielä kesken. Barrera sai kuitenkin potkut seitsemännestä osasta, kun hän kommentoi Israelin ja Hamasin sotaa. Heti perään paljastui, että Ortega ei palaa aikataulu- tai palkkiosyistä. Kun ohjaaja Christopher Landon jätti seitsemännen osan, hän kuvaili sitä unelmaksi, josta tuli painajainen.

Kuva on viidennestä osasta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arnold Schwarzenegge... The Batman - Part II... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova