Tuorein sisältö

Joko Sony antaa periksi? Venom 3:n nimi on The Last Dance.

13.03.2024 klo 18.25 | Luettu: 790 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sonyn Venom-elokuvat ovat menestyneet erinomaisesti. Venom oli jo valmiiksi yksi Spider-Manin suosituimmista vastustajista, ja pääosapoika Tom Hardy on niin motivoitunut, että hän ryhtyi itse sarjan kirjoittajaksi. Samaan jatkumoon sijoittuva Morbius ja "johonkin jatkumoon" sijoittuva Madame Web floppasivat. Molempien heikolle laadulle on naureskeltu harvinaisen paljon: Madame Webin kustannuksella pilailtiin jopa Oscar-gaalassa.

Kolmas Venom-leffa on saanut nimen Venom: The Last Dance. Leffaa kuvailtiin trilogian päätökseksi jo kun se julkistettiin (vähintäänkin sisäpiirilähteiden toimesta). "Viimeinen tanssi" kuulostaa episodilta, joka ei ole johtamassa Venomin, Morbiuksen, Madame Webin ja Kraven the Hunterin kimppakivaan ainakaan lähiaikoina?

Kraven the Hunter valmistuu 30. elokuuta ja The Last Dance 25. lokakuuta. Viimeistään Kravenin menestys auttaa Sonya päättämään, mitä Spider-Man-lisenssillä on tarkoitus tehdä. Fanit ovat ehdottaneet Tobey Maguiren ja/tai Andrew Garfieldin paluuta sekä ensimmäistä näyteltyä Miles Moralesia eli elokuvaa, jossa on Spider-Man.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Avatar: The Last Air... Emma Stone, Joaquin ... >

Keskustelut (1 viestiä)

gnosfnakndnsa

14.03.2024 klo 11.30

nykyaan trilogia ei ole enaa mikaan juttu matrixia beverly hillsia haloa ja kaikkee tulee jatkuvalla syotolla trilogiasanalla yritetaan vaan imea rahat pois ja sit tehdaann kuitenkin lisaa. last dance tarkottaa varmaan et venomin omat leffat toistaseksi ihi kun morbius kraven ja web yhdistas voimansa ja katellaan kaks tuntia jonneilua luojan kiitos mysteriot doc ockit goblinit ja muut on mcun hallussa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova