Tuorein sisältö

'Omat kaverit on yhtäkkiä lyöneet tukat pystyyn ja meikkiä lärviin' - näin 63-vuotiaana kuollut Pepe Laaksonen muisteli Dingo-aikoja

22.03.2024 klo 21.56 | Luettu: 521 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Dingosta tuttu Pertti Juhani "Pepe" Laaksonen on kuollut vain 63-vuotiaana.

"Raskain sydämin joudumme kertomaan, että rakas ystävämme ja basistimme Pepe Laaksonen on menehtynyt nopeasti edenneeseen sairauteen maaliskuussa 2024. Hän ehti täyttää tammikuussa 63 vuotta eli lähdön hetki koitti ikävä kyllä aivan liian varhain. Kunnioitimme loppuun asti hänen omaa toivettaan sairastamisesta vailla isompaa media- tai muuta huomiota". (Dingon Instagram)

Pepe liittyi Dingon miehistään Even jättäessä orkesterin vuonna 1984. Pepe oli tuttu mies muulle Dingo-porukalle, ja Pepe oli jo aikaisemmin soittanut Dingon hahmojen kanssa. Ennen Dingoa Pepellä ja Neumannilla oli yhtye nimeltään MAC.

Dingon jälkeen Pepe soitti mm. Neumannin S.E.X.-yhtyeessä sekä myöhemmin Menneisyyden vangit -orkesterissa. Pepe julkaisi myös sooloalbumin "Veli kuu" vuonna 1988. Teatteripiireissä Pepe työskenteli äänimiehenä ja myöhemmin myös ääninäyttelijänä useissa animaatiosarjoissa ja -elokuvissa.

Yle Areenasta löytyy haastattelusarja, jossa Dingon jäseniä haastateltiin 90-luvun lopulla. Mukana on myös Pepen haastattelu, jossa mies kertaa omalta osaltaan Dingon suosiosta, noususta ja tuhosta.

Katso haastattelu Yle Areenassa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päättymätön tarina (... Pulmuset-sarjasta tu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova