Tuorein sisältö

Might & Magic Heroes VI: Shades of Darkness

Kati Alha

13.04.2013 klo 11.32 | Luettu: 2626 kertaa | Teksti: Kati Alha

Ennakkovilkaisu lisäosaan
Shades of Darkness on tekeillä oleva itsenäinen lisäosa Heroes VI -peliin. Viimeisten Heroes-pelien tapaan lisäosa sijoittuu Ashanin maailmaan, sata vuotta Heroes VI:n tapahtumien jälkeen. Lisäosa tuo pelisarjaan takaisin uudistetun Dungeonin ja sisältää kaksi uutta kampanjaa, joiden tarinat keskittyvät erityisesti mustien haltioiden (Dungeon) ja nekromantikoiden (Necropolis) kohtaloihin.


Kokeilemassani ennakkoversiossa oli kummastakin kampanjasta yksi kartta pelattavana, ja peli tuntui ja näytti kyllä hyvältä. Dungeonin alimman tason olennot (Assassins) aloittavat taistelun näkymättöminä aina ensimmäiseen hyökkäykseensä asti, ja tästä on melkoisesti hyötyä. Sillä ei vain säästy ensimmäiseltä vasta-iskulta, vaan voi myös esimerkiksi hiippailla helposti vihollisen ampujien kimppuun.

Mustien haltioiden erityiskyky on “Shroud of Malassa”, jonka avulla voi piilottaa yhden olentoryhmistään näkymättömäksi samaan tapaan kuin assassiinit ovat taistelun alussa. Piilotettu joukko tekee hyökätessään myös enemmän vahinkoa. Kykyä voi käyttää, kun taistelun aikana on tehnyt tarpeeksi usein sellaisia hyökkäyksiä, joihin vihollisjoukko ei voi käyttää vastahyökkäystä.


Dungeon ei koskaan oikein kuulunut suosikkeihini sarjan varhaisemmissa osissa, mutta nyt sillä pelaaminen tuntui hauskalta; lisäys vaikuttaa siis onnistuneelta. Ennakkopelaamiseni pohjalta on tosin mahdoton sanoa kuinka hyvin se on lopulta esimerkiksi tasapainotettu muihin ryhmiin nähden ja kuinka hyvin se toimii moninpeleissä.

Shades of Darkness lupaa yli 20 tuntia uutta pelattavaa. Lisäosa julkaistaan 2. toukokuuta, ja jo nyt pelin voi ennakkotilata 29,99 euron hintaan.


V2.fi | Kati Alha
< Listasunnuntai #183... Listasunnuntai #184... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova