Tuorein sisältö

Listasunnuntai #197

Mikko Heinonen

14.07.2013 klo 15.56 | Luettu: 9289 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Alle kolmen euron huvit
Steamin megalomaaninen kesäale on täällä (ja sen vanavedessä käynnissä on myös muutaman muun latauspalvelun omia alennusmyyntejä). Digitaalisen jakelun hyvä puoli on ehdottomasti siinä, ettei tuotteiden hinnalla ole mitään alarajaa. Harvassa kaupungissa saa enää edes irtojäätelötötteröä alta kolmen euron, joten eiköhän sen verran voi maksaa pelistä, vaikkei saisikaan mitään fyysistä vastinetta. Tässä siis seitsemän omaa poimintaani alimmista hintaluokista. Hinnat olivat voimassa ainakin kirjoituspäivänä 13.7.

Ben There, Dan That! + Time Gentlemen, Please! - 0,39 €
Pitihän se alen halvinkin peli tietenkin kokeilla. Alle 1,5 litran limupullon pantilla, sis. ALV, saat omaksesi kaksi indie-seikkailua.

Puzzle Kingdoms - 1,39 €
Puzzle Questin sukuinen palikanvaihtelutaisteluseikkailu on yllättävänkin kivaa ajankulua, ja pelin edetessä joutuu jopa käyttämään taktista silmää, jotta taistelut saa käytyä loppuun. Erityisen suositeltava pelisarjaa ennestään tuntemattomille.

RACE 07 - 1,49 €
Laadukkaasti tehty kilpa-ajohan toimii aina, ja tällä hinnalla jää tilille vielä tarpeeksi vaikka jenkkiauton tankkaamiseen. Laajennuksia on myös tarjolla alle euron pala.

Dear Esther - 1,99 €
Hyvin erilainen pelikokemus, jonkun mielestä ei peli ollenkaan. Kahdella eurolla joutuu jo perustelemaan itselleen, miksei kokeilisi muutakin kuin headshotien metsästystä.

Botanicula - 2,24 €
Meillä 90 pisteen arvoiseksi katsottu peli julkaistiin suoraan Humble Bundlessa, ja jos se meni tuolloin ohi, voit nyt vielä napata sen pikkurahalla.

Indie Game: The Movie - 2,39 €
Tämähän nyt ei ole peli lainkaan, mutta heitän, että alle kahdella ja puolella eurolla runsaasti iloa silti. Kertomus mm. Super Meat Boyn ja Fezin synnystä sekä indie-pelinkehittäjien elämästä yleensä on tunteita herättävä ja kiinnostava, ja heittämällä tekijöille lantin voit ilmaista arvostustasi.

Crash Time 2 - 2,49 €
Maistuuko saksalainen poliisiviihde? Jos pääsee yli kankeasta dialogista, saattaa huomata, että tämä erikoinen TV-lisenssi-autopelisarja on tehty yllättävän kovilla tuotantoarvoilla. Olen itse viihtynyt multilogian Xbox 360 -versioiden parissa kovastikin.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Razer Sabertooth... Lauantai-illan Kevyi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (6 viestiä)

Nahkis

Rekisteröitynyt 03.04.2009

14.07.2013 klo 17.19

GOGin Atari-aleviikonlopusta saa myös aika kovaa kamaa maksamalla noin puolitoista euroa per peli.
http://www.gog.com/promo/atari_weekend_promo_120713

Master of Orion, Star Control, Alone in the Dark, Independence War...jes pliis.
lainaa
Tingle

Rekisteröitynyt 19.04.2007

14.07.2013 klo 21.15

Arvostaisin suuresti linkkejä myyntisivustoille.
lainaa
GabeNewell

14.07.2013 klo 22.15 18 tykkää tästä

Tingle kirjoitti:
Arvostaisin suuresti linkkejä myyntisivustoille.
Steam, Steam, Steam, Steam, Steam, Steam ja Steam.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

14.07.2013 klo 23.46

Ben There, Dan That! ja Time Gentlemen, Please! tuli pelattua tuossa joku viikko takaperin kun ne oli Indie Royal Bundlesta tullu saatua joskus 3v takaperin. BTDT ei itellä kolahtanu juuri ollenkaan, varsinkaan ku en ole erityisemmin point and clickien suuri ystävä. Jotenki ei vaan nappaa se ruudun harominen, jokaisen itemin yhdistäminen toiseen pelintekijän järjettömän logiikan selvittämiseks. Sillon ku pelissä oli jotain ideaa nii siltikään se huumori ei ihan iskenyt. Jatko-osa toimi jo huomattaavsti paremmin huumorin osalta, joskin sisälsi entistä järettömämpiä comboiluja ja klikkailuja. Oli ne nyt kuitenkin ihan pelattavia pelejä. Jos point 'n clickit on rakas genre jollekki, niin suosittelen, tuo 40c nyt ei oo paha hinta. Reilu 5h tuosta paketista irtoaa hupia.

Ensimmäiseen tuhrautu Steamin mukaan 90 minuuttia, jälkimmäiseen reilu neljä tuntia vaikka siinä tulikin kateltua enemmän ohjeita.

Dear Estherkin on kirjastossa HIB8:n ansiosta. Mutta se ny odottanee nyt hetken että saan edellisiä bundleja pelattua alta poies. Just ja just kun olen saanut Humble Indie Bundle kolmannen kohta pelattua =D. Toki sieltä välistä aina yhden pelin pelannu, mut nyt yritän vähä siivota backlogia.
lainaa
Bob

15.07.2013 klo 01.51 1 tykkää tästä

Hotline Miami tuli aika puskista itselleni.
Yllättäen tykkäsin soundtrackista niinkin paljon että piti sekin ostaa vaikka heviperse olenkin.
lainaa
Slaya

Rekisteröitynyt 28.06.2008

15.07.2013 klo 10.32

Pakko ehdottomasti lisätä tähän Terraria (2,49€) ja The Binding of Isaac (1,24€). Molempia pelannut yhteensä lähemmäs parisataa tuntia. Siitä ei paljon hintalaatusuhde parane.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova