Tuorein sisältö

Pelataanpa: Sega pelastaa!

Mikko Heinonen

04.03.2018 klo 20.30 | Luettu: 6536 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Varasuunnitelman varasuunnitelma


Tämänviikkoinen Pelataanpa oli pitkästä aikaa mennä kunnolla pieleen, kun valmistelemastani sisällöstä innostuneena en huomannut kokeilla, toimiiko tallennussysteemi. Onneksi olin jo kerännyt pinoon Sega Mega Drive -kampetta, josta on ollut tarkoitus puhua, joten katsastetaanpa nämä pelit nyt.Pelit:Sub-Terrania, After Burner Complete, Beavis & Butt-Head, Boogerman

V2.fi | Mikko Heinonen
< Total War: Warhammer... V2.fi testasi: Acer ... >

Keskustelut (5 viestiä)

FMV-intro

04.03.2018 klo 21.26

Zyrinxiltä suosittelen Red Zone:a. Yksi Mega Driven parhaimmista peleistä - vaikeustasoa tosin melkoisesti.
lainaa
kaesi

Rekisteröitynyt 28.03.2016

04.03.2018 klo 22.07

Uuden jakson katsominen näin sunnuntai-iltana saa lähestyvän maanantaiaamun tuntumaan hieman vähemmän vastenmieliseltä. Kiitos siitä.

Tosin tämänkin katsomisen seurauksena "tuokin peli pitäisi hankkia"-lista kasvoi jälleen yhdellä pelillä (Sub-Terrania).
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

04.03.2018 klo 22.19

Sub-Terranian saa onneksi varsin halvalla, jos tyytyy NTSC-versioon, eikä Pelataanpa-maininnalla valitettavasti/onneksi ole ihan samaa vaikutusta kuin AVGN- tai Game Sack -tägäyksellä.

Sivumennen sanoen itse en oikein edes ymmärrä, miksi pitäisi maksaa lisää pelistä, joka pyörii hitaammin... mutta toisaalta maksan itsekin Dreamcastin PAL-peleistä preemiota.
Muokannut: Mikko 04.03.2018 klo 22.19 lainaa
faafaa

05.03.2018 klo 11.02

Mikko kirjoitti:

Sivumennen sanoen itse en oikein edes ymmärrä, miksi pitäisi maksaa lisää pelistä, joka pyörii hitaammin...


Ainakin, jos on aikoinaan pelannut jotakin peliä paljon PAL-versiona, niin NTSC voi vain tuntua yksinkertaisesti "väärältä". Itselleni monet NTSC-versiot NES-peleistä tuntuvat juuri tältä. Tunnen monia ihmisiä, jotka ajattelevat aivan eri tavalla ja heille NTSC on SE versio, vaikka ovatkin lapsuudessaan pelanneet vain PAL-versioita. Mutta itselleni ne PAL-nopeudet ovat vain kirjoitteuneet niin selkärankaan, etten vain enää pääse siitä yli. Hyvä esimerkki itseni tapauksessa on Mega Manit, tai ylipäätään kaikki Capcomin NES-pelit: NTSC-versiot ovat mielestäni ihan liian nopeita.
lainaa
ionvosweh

05.03.2018 klo 21.53

Ei tuossa tarvi huomioida kuin se että monelle NESin Super Mario Bros on se ainoa oikea Super Mario Bros. Tai jotain Half Lifea pelataan sillä 200x100 resolla koska sillä se alunperin pelattiin eikä 4kuhdpcsuper vaan ole sama

eikä siinä kai sinänsä ole mitään vikaa. ei tuollaista vanhaa peliä voi kuitenkaan pelata "maksimit irti niin näyttää hyvältä" mentaliteetilla kun on kuitenkin paskaa verrattuna uutuuksiin

uutta peliä taas ei voisi kuvitellakaan pelaavansa alhaisemmalla tasolla kuin mitä kone mahdollistaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova