Tuorein sisältö

Marvel Heroes -haastattelu

Toimitus

10.11.2013 klo 15.22 | Luettu: 1899 kertaa | Teksti: Toimitus

Tentissä Gazillionin Jeff Donais
Marvel Heroes, ilmaiseksi pelattava supersankari-massiiviverkko-toimintaroolipeli (puuh!), sai perjantaina ison päivityksen. V2.fi haastatteli sen tiimoilta pelin tehneen Gazillionin luovaa johtajaa Jeff Donaista.


Gazillionilla on melko vapaat kädet käyttää Marvelin universumia. Miltä tällainen vapaus maistuu, kun kyseessä on kuitenkin valtava ja valtavan suosittu materiaali?

Se on mahtavaa ja on upea etuoikeus, että voi työskennellä Marvelin kanssa! Haluaisimme lisätä peliin niin paljon sisältöä, että sitä on käytännössä kymmenen vuoden edestä.

Jokaisella hahmolla on pukunsa, kykynsä ja niin edelleen. Fanit ovat varmasti tarkkoja niiden autenttisuudesta. Miten varmistatte tämän?

Pyrimme suunnittelemaan sankarit kuten ne esitetään sarjakuvissa - esimerkiksi Hulkia pelataan kuten tankkia ja bruiseria kun taas Punisherilla on jotakuinkin loppumaton määrä asearsenaalia. Yhteisön palaute on meille tärkeää ja otamme aina sen huomioon.


Ovatko Marvel-fanit löytäneet pelin? Kuinka paljon pelaajia on?

Ohitimme äskettäin 1,6 miljoonan rekisteröityneen pelaajan rajan ja siellä on todellakin mukana kovan tason Marvel-faneja. Uskomme kuitenkin, että Marvelista vähemmänkin välittävät voivat pitää pelissä hauskaa!

Mitä Game Update 2.0 merkitsee?

Päivityksen nimi on Game Update 2.0 - Asgard ja se on tavallaa mini-laajennus. Se on ensimmäinen Game Update -päivitysten sarjassa, joita julkaistaan seuraavien kuukausien aikana ja jotka laajentavat pelin tarinasisältöä sekä Asgard-teemaisia alueita ja vihollisia, jotka esitellään 2.0:ssa.


Tuleeko itse pelin pelaamiseen muutoksia?

Asgard on yksi isoimmista päivityksistä. Lisäsisältöön kuuluu uusia alueita, palvelimen laajuinen tehtävä Bitforst Bridgen avaamiseksi, ensimmäinen pelattava pahiksemme Loki, uusi sankarien aloitusjoukko, jossa on yhdeksän sankaria, sekä legendaarisia esineitä.

Onko isoja hahmoja vielä julkistamatta? Onko päivityksessä uusia kasvoja?

Meillä on pitkä lista sankareita, jotka haluamme vielä mukaan peliin. Loki tulee tässä päivityksessä ja Gambit, Nightcrawler sekä Ghostrider lähitulevaisuudessa.


Millä aikataululla julkaisette sisältöpäivityksiä? Koska tulee Game Update 3.0?

Sille ei ole vielä päivämäärää! Pyrimme julkaisemaan Game Updaten suurinpiirtein kuukausittain. Game Update 2.1 tulee seuraavaksi ja siinä on lisää Asgard-sisältöä.

Miltä Gazillionin tulevaisuus näyttää? Keskityttekö vain Marvel Heroesiin vai voimmeko odottaa jotain muutakin lähitulevaisuudessa?

Tällä hetkellä tiiminen keskittyy täysipäiväisesti Marvel Heroesiin, meillä on niin paljon ideoita, jotka haluamme mukaan. Gazillionilla on myös Super Hero Squad Online, joka on lapsille suunnattu virtuaalimaailma.


Kuka on sinun suosikkisi Marvel-hahmoista ja miksi?

Pidän kahdentyyppisistä sankareista: Ensinnäkin sankareista, joilla on jokin strateginen etu, kuten Rocket Raccoonilla. Pelaan mielelläni myös sankareita, joilla tuntuu, että voi ampua kaiken eteen tulevan, kuten Hawkeyellä ja Punisherilla. Asuista en osaa valita suosikkiani.

V2.fi:n arvostelussa Marvel Heroes ei paljon pisteitä kerännyt.

Toimittajat: Manu Pärssinen ja Kati Alha

V2.fi | Toimitus
< Lauantai-illan Kevyi... Listasunnuntai #208... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova