Tuorein sisältö

V2.fi JOULUKISA #4 - Puhu ja hakkeroi

Manu Pärssinen

24.12.2016 klo 19.34 | Luettu: 3804 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Voita mikrofoni ja uutuuspeli!
Palkinto on arvottu. V2.fi:n viimeisen joulukisan palkinnon voitti Mikko Sammalkangas Raahesta. Kiitos kaikille osallistuneille ja hyvää vuotta 2017!


Joulukuu on taas kilpailujen kuukausi V2.fi:ssä. Jokaiselle lauantaille on joulukisa ja lisäksi muutamana keskiviikkona peliaiheisia bonuspläjäyksiä.

Neljäs joulukilpailu - 24.12.-31.12.2016


Viimeisen joululauantaikisan palkinnon tarjoaa Blue Microphones ja Ubisoft. Yhdelle voittajalle lähetetään Blue Blackout Yeti-mikrofoni, jossa on samassa paketissa Watch Dogs 2 (PC, K18)!


Näin mikrofonia hehkutetaan lehdistötiedotteessa:

"Palkittu USB-mikrofoni Yeti tekee studiolaatuisten suoratoistovideoiden ja äänitysten teosta helppoa. Mikrofonin patentoitu kolmoiskotelointitekniikka ja neljä suuntakuvioasetusta tuottavat upean äänen gameplayhin, pelien suoratoistoon, pelinaikaiseen viestintään, podcasteihin ja moniin muihin käyttötarkoituksiin. Mikrofonin musta viimeistely ja upea ilme tuovat tyyliä jokaisen pelaajan laitekokoonpanoon. Plug and Play -tekniikka sekä kätevät äänenvoimakkuus-, suuntakuvio-, mykistyssäätimet tekevät Blackout Yetistä markkinoiden intuitiivisimman ja monipuolisimman USB-mikrofonin."

Vastaa alla olevaan kysymykseen 31.12. klo 17:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa! Huom! Kirjoita vastaukseen myös nimesi ja osoitteesi - aiemmistakin kisoista olemme joutuneet hylkäämään arvottuja voittajia, koska yhteystietoja ei ole ollut mukana.

Blue Yeti sai V2.fi:n arviossa neljä tähteä viidestä ja Watch Dogs 2 3,5 tähteä.

Mitä sanoisit, jos tietäisit, että hakkeri on kuulolla? Lisää vastaukseen myös nimesi ja osoitteesi. K18.


Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelataanpa: Kahden r... Pelataanpa: DOS-shar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova