Tuorein sisältö

Voita laatukuulokkeet ja -mikrofoni pyjamaninjojen nimmareilla!

Manu Pärssinen

01.02.2017 klo 16.52 | Luettu: 4325 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Yeti, Lola ja NiP!
Voittaja on arvottu, onnittelut Osmo Kasuriselle Joensuusta! Palkinto lähtee sinne suuntaan heti kun sen Bluen edustajalta saamme.Blue löi hynttyyt yhteen Ninjas in Pyjamas e-Sports-organisaation kanssa ja tuloksena syntyi kaksi tuotepakettia: Ultimate Gamer Bundle sekä Ultimate Pro Streamer Bundle. Niistä ensimmäisen Blue nyt tarjoaa V2.fi:n lukijoille - ja vieläpä pyjamaninjojen omakätisillä nimmareilla varustettuna!

Ultimate Gamer Bundleen kuuluvat Bluen Blackout Yeti -mikrofoni sekä Lola-kuulokkeet ja paketin arvo on noin 370 euroa + NiP-nimmarit kaupan päälle!

Näin laitteita hehkuttaa lehdistötiedote: "Blackout Yetin avulla on helppo tuottaa studiolaatuisia striimejä ja äänitallenteita, ja siitä onkin tullut yksi maailman suosituimmista pelimikrofoneista. Mikrofonin patentoitu kolmoiskotelointitekniikka ja neljä suuntakuvioasetusta tuottavat upean äänen gameplayhin, pelien suoratoistoon ja pelinaikaiseen viestintään. Helppo Plug and Play -tekniikka sekä äänenvoimakkuus-, suuntakuvio-, mykistyssäätimet tekevät Blackout Yetistä markkinoiden intuitiivisimman ja monipuolisimman USB-mikrofonin. Lola-kuulokkeissa on tunnusomainen, lähes futuristinen muotoilu, joka saa ne erottumaan markkinoiden muista malleista. Muotoiluun on otettu vaikutteita Formula 1 -autojen hienosäädetystä jousituksesta, ja se on paitsi ilo silmälle myös optimaalisen äänenlaadun ja hyvän istuvuuden tae. Kuulokkeissa on kevyt pääpanta, jonka neljä joustavaa niveltä ja kuulokekuppien säädettävät sangat takaavat sen, että Mo-Fi ja Lola istuvat hyvin ja pysyvät paikoillaan. Korvanmuotoiset kupit asettuvat tiiviisti korvien ympärille, jolloin ulkopuolinen häly ei häiritse."


V2.fi:n arvostelussa Blackout Yeti sai neljä tähteä ja Lola-kuulokkeet 3,5 tähteä.

Vastaa alla olevaan kysymykseen 15.2. kello 21:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Lisää vastaukseen myös nimesi ja osoitteesi!

Mistä maasta ovat kotoisin Blue-mikrofonit ja mistä Ninjas in Pyjamas? Lisää vastaukseen myös nimesi ja osoitteesi.


Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Arvonta suoritetaan koneellisesti random.org -palvelun avustuksella.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelataanpa: Amstrad ... V2.fi ennakoi: Nint... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova