Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Farpoint (PS VR)

Manu Pärssinen

05.07.2017 klo 16.57 | Luettu: 3361 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Pyssy kainalossa kauniilla planeetalla
V2.fi sai lainaksi Aim-virtuaalipyssyohjaimen ja sitä tukevan Farpoint-pelin, johon Sony on panostanut hieman edellisiä VR-nimikkeitä enemmän.

Kohtuullisella scifitarinalla, realistisen tuntuisella räiskinnällä ja komeilla maisemilla kuorrutettu peli on paikoitellen varsin vankka elämys. Muutaman kerran aseen tunnistus kuitenkin sekosi niin täydellisesti, että peli piti käynnistää uudelleen - tämä saattoi johtua tosin myös testiympäristöstä, jossa oli muutakin kirkasta valaistusta kuin vain aseen valopallura.

Alla olevalla videolla Manu testailee peliä, kunnes liikepahoinvointi yllättää - sitä piti potea sohvalla puoli tuntia ennen töiden jatkamista. Peli itsessään on kuitenkin PSVR-valikoiman kärkipäätä ja ilman Aim-asetta tätä viiden-kuuden tunnin virtuaaliseikkailua on saanut jo halpuutettuunkin hintaan. Ase kuitenkin nostaa elämyksen toiselle tasolle.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Kolumni: Nettipätijö... Pelataanpa: Dreamcas... >

Keskustelut (2 viestiä)

iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

06.07.2017 klo 14.53

Ei kyllä niin mitenkään pelaamisen arvoinen ilman Aimia. Sen kanssa taas hyvinkin.
lainaa
Dongshan

07.07.2017 klo 10.31 1 tykkää tästä

Sen verran täytyy korjata, että Aimissa on samankaltainen liikkeentunnistus kuin dualshockissakin. Ei se tracking ole pelkän valopallon varassa.

Täytyy antaa myös vähän palautetta tuosta teidän setupista. Ei ole ihmekkään, jos se ase sekoaa, koska videotykistä tuleva valo osuu suoraan playstationin kameraan. Koitappa siinä nyt seurata muutamaa valopistettä kun jatkuvasti osuu eriväriset ja tehoiset valosäteet silmiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova