Tuorein sisältö

Pelataanpa: Autolla Pariisista Tokioon

Mikko Heinonen

18.03.2018 klo 20.30 | Luettu: 5834 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Sharpturn!


Varsin kiireisen viikonlopun päätteeksi oli vain hetki aikaa istahtaa "studioon", joten päätin palata siihen, mihin yleensäkin pikaista rentoutumista etsiessäni: Pleikkarin monilukuisiin autopeleihin. Tällä kertaa matkataan Pariisista Pääsiäissaarten kautta Tokion moottoriteille ja samalla muistellaan yhtä jos toistakin.



Pelit: Paris-Marseille Racing, Total Drivin, Midnight Run

V2.fi | Mikko Heinonen
< V2.fi testasi: Steel... V2.fi pelasi: Call o... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

GabeWalker

Rekisteröitynyt 08.05.2017

19.03.2018 klo 10.27 1 tykkää tästä

Vau, tossa ekassa pelissä Playstationin paskimmat ominaisuudet ovat komeasti esillä ikään kuin pelintekijät olisivat ottaneet sen ihan tavoitteekseen tyyliin suunnittelitte paskan konsolin, jolla saa tällaista jälkeä aikaan. Siis ei voi olla todellista tuo tekstuuriwarppailu! Ehkä jonkinlainen joukkokanne voisi olla paikallaan ja Sony maksaa kaikille konsolin ostaneille rahat takaisin ja tuntuvat korvaukset hukkaan heitetystä ajasta ja henkisistä kärsimyksistä.

Siis ei kukaan spede voi suunnitella tuollaista vehjettä, jossa grafiikka ei pysy paikallaan. Kenen mielestä tämä on ollut hyvä idea? No, mutta Total Drivin kuulosti ja näytti ihan ok:lta ja yöautoilussa punertava taivas oli kiva. Ja sen ekan pelin ekan kisan musiikki kuulosti ihan Viton taustamusiikilta.
lainaa
owghnvwoighn

19.03.2018 klo 19.28

tää oli taas komeita. satoja pleikkapelejä pelanneena luuli että on kaikki nähty mutta näistä ei ollut yksikään mitenkään tullut vastaan

kaikki olis vitosen arvosia
lainaa
gwnovihrw

19.03.2018 klo 19.29 1 tykkää tästä

on nuo pleikankin grafiikat nyt omanlaista surrealista taidetta. maastot valuu ja vilkkuu
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova