Tuorein sisältö

Pelataanpa: Halpaa Nintendoa

Mikko Heinonen

15.04.2018 klo 20.30 | Luettu: 7899 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Kympillä kotiin


Jatkaen hieman viime viikon teemasta: miten pelata edullisesti Nintendo-klassikkoja? Todennäköisesti halvin keino on ostaa Japanista käytettyjä Famicom-pelejä, jotka etenkin pelkkinä carteina ovat edelleen enimmäkseen nauruhinnoissa. Tässä jaksossa esitellyt pelit maksoivat posteineen 14 dollaria Suomeen toimitettuna.



Pelit:Mickey Mouse, Arkanoid II, Flappy, Hoshi no Kirby

V2.fi | Mikko Heinonen
< V2.fi pelasi: MLB Th... Voita omaksi God of ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

GabeWalker

Rekisteröitynyt 08.05.2017

16.04.2018 klo 17.22 1 tykkää tästä

Joo, Kirby on ihan kiva, mutta kaikki Super Mariot on kovempia tasoloikkia. Mutta kun tunnuit ihastuvan Kirby -pelin audiovisuaaliseen esillepanoon, niin mitä jos pelaisit tulevaisuudessa kaikkein kovimpia ja näyttävimpiä Nes/Famicom -pelejä jossain jaksossa. Esim. Mega Man 5:ssa on todella upea parallax scrollaus Wavemanin kentässä, jossa ajetaan vesiskootterilla ja muutenkin koko peli on upeaa katsottavaa. Ja Mega Man 6 kanssa, siinä on hieno punainen aurinkotaivas maisema yhdessä kentässä ja kenttien väripaletti vielä vaihtuu, kun niitä pelaa uudemman kerran.

Ninja Gaiden 3 on kanssa todella kova graafisesti ja siinä on myös näyttäviä parallax scrollaus -efectejä. Ja Journey to Siliusta voisi pelata, koska siinä käytetään sample kanavaa bassosoundin tuottamiseen ja musat ovat siinä todella kovat.
Ja ehkä oman jaksonsa voisi omistaa Famicomin peleille, joissa on omat äänipiirinsä moduleissa mukana, kuten esim. Castlevania 3, LaGrande Point ja vaikka Gimmick!, kun sitä mahdollisuutta ei ollutNessissä. Että tällainen useamman tunnin specialjakso, joka kestäisi vaikka ainakin yhden tuotantokauden, niin ei tarvitsisi mennä ulos ollenkaan.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

16.04.2018 klo 17.33 1 tykkää tästä

Joo mutta Mariot on sentään nähty ysärillä jo ei-Nintendo-puolueessa, tämä tuli ihan uutena.

Ihan hauska idea, mutta edellyttäisi että osaisin pelata Mega Maneja.
lainaa
nweoigrhnrogn

16.04.2018 klo 18.52

Jukolauta Flappyyn tuli käytettyä tuntikaupalla aikaa siinä missä suurin osa NES-peleistä oli nähty viidessätoista sekunnissa. Flappyn kännykkäversiosta vois vielä jotain maksaakin

Vois vaihteeks taas olla jotain semmoista mistä kukaan ei ole ikinä kuullutkaan. Tietty vähän vaikea aihe kun tämä on monelle varmaan just sitä
lainaa
Jari87

21.04.2018 klo 20.35

mistä nettikaupasta kyseiset tekeleet on ostettu? olis mielenkiintoista tietää :)
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

21.04.2018 klo 21.07

Jari87 kirjoitti:
mistä nettikaupasta kyseiset tekeleet on ostettu? olis mielenkiintoista tietää :)


Facebookin Japanese Retro Game Market -ryhmästä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova