Tuorein sisältö

Peltonen ja Hearthstone tuhosivat jälleen toisensa

Jari Tapani Peltonen

21.07.2018 klo 18.30 | Luettu: 3929 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tunnen että kohtalomme on tehdä tätä ikuisesti.

Helteellä pistin henkilökohtaisen kirjoitusprojektin jäihin taas ja asensin Hearthstonen taas. Tämä ei ole avautuminen pelistä, vaan pelaajasta.

On neljä tapaa voittaa. 1. Tee solttuja liian nopeasti. 2. Tee liian vahva solttu liian nopeasti. 3. Sinnittele kusisesti pieraistaksesi naamaan. 4. Tuhoa joka saatanan kortti, jottet voi pelata. Olen voittanut jo 2,5 kertaa. Jos et tuhoa satojen eurojen edestä, voitto tuntuu puolikkaalta.

Olen haaveillut meneväni kärkeen omalla pakalla. Hearthstonessa "oma" tarkoittaa parin kortin vaihtamista ja 52% on hyvä voittosuhde. Uusi Priest-pakka oli omani oikeasti sillä perustelulla, etten ole nähnyt taktiikoiden yhdistyvän vastaavasti. Nostin elinvoimani yli maksimin korteilla, jotka lisäävät resursseja ja vauhdittavat puolustusta. Sitten oli tilaa valmistella 20 pisteen kuoliniskua. Vaati tilannetajua tuhota esimerkiksi Maget, jotka luovat panssaria ja parantavia elementaaleja. Pakka kykeni täyteen 30 pisteen vahinkoon, mutta 7 kortin kombon valmistelu oli mutkikasta ja hitaat viholliset ylittivät maksimielinvoiman hetkellisesti aina.

Pakka on oma, hauska ja se toimii...?! Tykkään puolustaa, mutta ennen kuolin kilvet kädessä tai voitin väsytyksellä. Nyt etenin vauhdilla. Kun maaliviiva näkyi (olin "tasolla 1", en "legenda"), tein väsyneenä noloja virheitä. Normaalisti olisin hävinnyt 10 peliä putkeen, mutta ei: voitin yhä joka toisen. Tämä oli elämäni tilaisuus.

Tilttasin, koska 100% vastustajista pärjäsi kloonipakoilla. Uuden Warlock-pakan bravuuri on 12-14 pisteen invaasio ensimmäisellä vuorolla (3-5 pistettä on sivistynyttä), tai kaikkien tulevien vuorojen tehostus. Voitin joskus nuokin aloitukset, mutta lopulta voiton ainoa merkitys oli se, että saan heittää kolikkoa seuraavan apinan kanssa.

Siinä oli kaikki kaikesta. En sano, että osaan mitään, mutta tietäisin osaanko (monia tärkeitä ja turhia juttuja), jos jaksaisin vastavirtaan vielä metrin. Koen maailman olevan klooneille, joten lakkaan välittämästä. Hearthstonessa rahalla ja taidolla voi maksimoida tuurinsa. Se on hyvää bisnestä ja viihdettä ja luuseriansa: janoat jonkinlaista onnistumista, mutta jo shakkiturnauksen tarjoamat vastaukset pelottavat, joten mieluummin syytät tappioista tuuria ja "väärin" pelaavia.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi pelasi uudelle... V2.fi pelasi: LEGO-i... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Maksettumainos

21.07.2018 klo 19.10 4 tykkää tästä

Koitappa Gwenttiä Jarppa. Ei tarvii syysätä rahaa niin saa kahdes viikos jo tier 1 pakan tehtyä. On se parempi ku HS kaikis asiois mut muutama sama ongelma silläkin on : Coinflippi ja Create (mitä ne nyt on viimiset 6kk takapakittanut ). Ja oma mulligan bugi jota ne ei oo 2 vuodes saanut korjattua. Jos huhuja on uskominen niin nä korjaantuu sit ku Syksypäivitys saapuu mut en kamalasti toivoja elättele.
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

21.07.2018 klo 19.47 3 tykkää tästä

Pelasin sitä yhdessä vaiheessa ja pidin varsinkin eräsysteemistä: "häviä harkitusti 1, voita seuraavat 2" on tiivistettynä se kiero fantasia, jota jahtaan muissakin peleissä / tilanteissa.

Yritän vältellä kaikkia kilpailutilanteita jonkin aikaa. Tarkoitus on kunnioittaa mahdollisimman monia ihmistyyppejä, mutta samasta asiasta tykkäävät kilpakumppanit kiroan usein alimpaan Helvettiin, vaikka olisin 30 sekuntia aiemmin ajatellut asiaa järjellä. Käytän Hearthstonessa "Well Played" -repliikkiä aina kun tarkoitan sitä, eli kerran kahdessasadassa pelissä.
lainaa
Jeppe

22.07.2018 klo 10.43 2 tykkää tästä

Jari-Pee kirjoitti:

Käytän Hearthstonessa "Well Played" -repliikkiä aina kun tarkoitan sitä, eli kerran kahdessasadassa pelissä.


Se on juurikin näin. :D
lainaa

V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova