Tuorein sisältö

Pelataanpa: PlayStation Classic

Mikko Heinonen

02.12.2018 klo 20.30 | Luettu: 7270 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Pikkupleikkarin pelitesti


Tämä Pelataanpa on täysin editoimaton, koska halusin että näette mahdollisimman tarkkaan, millaista kuvaa PlayStation Classic -konsolista tulee ulos. Tallennin on Avermedia Game Capture 2 HD.Erikoisjaksossa fiilistellään tätä Sonyn klassikkokonsolia, jutellaan siitä ja kokeillaan vähän satunnaisia pelejä. Laite tulee kauppoihin huomenna 3.12. ja hinta on 130 euron kieppeillä. Lisätietoja: https://www.playstation.com/fi-fi/explore/playstation-classic/

Tilaa Retro Rewind: https://retrorewind.fi/tilaa

Jukan käpistelyvideo:
V2.fi | Mikko Heinonen
< V2.fi-kilpailu: Voit... V2.fi:n 1. joulukisa... >

Keskustelut (5 viestiä)

rgvoncfepoighnwv

02.12.2018 klo 21.44 1 tykkää tästä

kun tarjolla oli resident evil kakkosta ja destruction derby rawia ja twisted metal nelosta ja syphon filter kolmosta niin on vaikea tajuta miksi nama. ja jos ykkososia haluttiin puskea niin miksi mukana on tekken 3

tulee mieleen etta on playstation 1995-1997 vaik pleikkahan eli hyvin 2000 luvun puolelle
lainaa
RetroMursu

03.12.2018 klo 11.09 1 tykkää tästä

Tämä on kyllä Sonyn suunnalta aikamoinen riman alitus. Konsolin emulointi on huonompi kuin ikivanhalla käsikonsolilla, kannattaa katsoa DF:n arvio youtubesta. Fanit eivät tälläistä kuraa ansaitse. En olisi uskonut että joku pystyy sössimään retrokonsolin näinkin pahasti.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.12.2018 klo 11.21

RetroMursu kirjoitti:
En olisi uskonut että joku pystyy sössimään retrokonsolin näinkin pahasti.


Valitettavastihan tämä ei ole edes likimainkaan huonointa, mitä on nähty. Digital Foundryn jutussa painotetaan tuota PAL-pelien hitautta aivan erityisesti - jos on tottunut PAL-versioihin, siitä ei osaa häiriintyä niin paljon kuin muuten ehkä häiriintyisi. Ja harva peli meni frameen muutenkaan PS1-aikana, joten tosiasiassa sen hidastelun vaikutus jää pienemmäksi. Lähinnä juuri tappelupelit, räiskinnät ym. kärsivät merkittävästi.

Kuten sanoin videollakin useamman kerran: jos 60 fps on elämä, tämä laite ei ole sinulle. Satunnaiseen käyttöön tämä on helppo tapa muistella vanhoja ja tulee sellaisena kelpaamaan yllättävän monelle, siitä huolimatta mitä me kovemman ytimen harrastajat olemme siitä mieltä. On tietenkin valitettavaa, että se ei ole tämän parempi.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

03.12.2018 klo 13.29

Mikko kirjoitti:
Tässä nyt oli... pitkää tarinaa, ja ei päästy yhtään mihinkään. Eli ihan normaali Pelataanpa jakso.


Naulan kantaan, ja juuri siksi me näitä katsotaankin.

Pelikattaus on mielestäni täysi fiasko. Hyviä pelejähän tuossa on, mutta paria poikkeusta lukuunottamatta ne kaikkein kovimmat tittelit tai sarjan osat puuttuu. Sen sijaan DualShockin uupuminen ei itseäni juuri ahdista. Vanhana pelaajana on tottunut tuota d-padia veivaamaan. Se on tietenkin eri asia, että vieläkö peukku moista menoa kestää.
lainaa
kaesi

Rekisteröitynyt 28.03.2016

03.12.2018 klo 18.29

RetroMursu kirjoitti:
En olisi uskonut että joku pystyy sössimään retrokonsolin näinkin pahasti.


Kuten Mikko totesikin, tämä ei ole lähellekään pahin riman alitus. Varsinkin atGamesin valmistamat alkupään Mega Drive -kloonit ovat aika karuja tapauksia.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova