Tuorein sisältö

V2.fi:n 7. joulukisa 2018: Komea paketti äänien taltiointiin

Toimitus

24.12.2018 klo 16.58 | Luettu: 2896 kertaa | Teksti: Toimitus

Voita Blue Yeti Nano + Compass + Radius

Kuten joka vuosi, tänäkin vuonna V2.fi:n joulukuu on täynnä kisailua. Kisoja on riittänyt alkukuusta jouluaattoon asti ja palkinnot arvotaan vuoden lopussa! Palkintoja ovat sponsoroineet Razer, Blue Microphones, Master & Dynamic, Kingston, LIFX ja Activision.



Viimeisessä tämän vuoden kisassamme on palkintona Bluen Yeticaster-paketti. Lehdistötiedotteen mukaan "Yeticaster on lyömätön tuotepaketti pelaajille, striimaajille ja tubettajille. Se sisältää Bluen kaikkien aikojen suosituimman USB-mikrofonin Yetin upeana Blackout-versiona. Yetissä käytetään Bluen itse kehittämiä kondensaattorikapseleita, jotka ovat hyvin monikäyttöiset ja takaavat huippuluokan äänitykset. Yetissä on neljä suuntakuviovaihtoehtoa: hertta äänitallennuksiin ja -lähetyksiin, kahdeksikko haastatteluihin, pallo ryhmä-äänityksiä varten ja stereo tilanteisiin, joissa on tarpeen erottaa vasemman- ja oikeanpuoleiset äänilähteet toisistaan. Samasta paketista löytyy Bluen Radius III -joustoripustin, joka on suunniteltu eristämään ympäristöstä tulevaa melua ja värähtelyä. Tuotepaketin kruunaa Bluen kehittämä Compass-puomi, jonka hienostunut ja huomaamaton muotoilu kaapelikouruineen tekee siitä monikäyttöisen mikrofonipuomin. Puomi soveltuu esimerkiksi striimaamiseen tai podcastien ja nettiradiolähetysten tekoon. Tuotepaketin avulla saat kaiken tarvittavan studiolaatuisiin kotiäänityksiin. Arvo yhteensä: 219 euroa"

Vastaa alla olevaan kysymykseen viikon sisällä, eli 31.12. klo 17:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

Mikä äännähdys kuuluu, kun joulu on ohi ja kinkku syöty?


Alasin Median työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan yhteyden ottamiseen voittajiin.

Onnea arvontoihin ja hyvää joulua kaikille V2.fi:n lukijoille!

Kuudes joulukisa: Sulosointuja korvakäytäviin! (päättyy 27.12.)

Ensimmäinen joulukisa: Crash Bandicootia! (päättyi 10.12.)
Toinen joulukisa: Tallennustilaa! (päättyi 13.12.)
Kolmas joulukisa: Valoa kansalle! (päättyi 17.12.)
Neljäs joulukisa: Hiljaa, hiljaa näppäimet ne kliksahtaa! (päättyi 20.12.)
Viides joulukisa: Pätevän kokoinen pelinäppäimistö (päättyi 24.12.)


V2.fi | Toimitus
< V2.fi höpisi: Neo Ge... V2.fi testasi: Rocca... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova