Tuorein sisältö

V2.fi:n joulukisa, viikko 2 : Creative ja bonus-yllätys

Toimitus

02.12.2019 klo 10.00 | Luettu: 1925 kertaa | Teksti: Toimitus

Langatonta ääntä ja valoa

V2.fi:n joulukisat alkoivattänä vuonna jo marraskuun puolella - ja ne jatkuvat tammikuun alkuun asti! Yllä olevasta kuvasta voi päätellä, ketkä toimivat sponsoritonttuina, mutta varsinaiset palkinnot, kysymykset ja se, kuka kisaa milläkin viikolla sponsoroi, selviävät aina näin maanantaisin - ja yllätyksiäkin saattaa olla luvassa.

Tämän viikon palkintosponsori on CREATIVE, mutta viime metreillä kyytiin loikkasi myös LIFX. Yhdelle voittajalle on luvassa siis langattomat Outlier Gold -nappikuulokkeet ja toiselle langattomasti ohjattava Z LED Strip starter-kit -valonauha, vaikka pelipöytää koristamaan.
"Creativen Outlier Gold -nappikuulokkeet ovat langattomat ja hienkestävät, ja niissä on 39 tunnin akunkesto, Bluetooth 5.0 sekä Super X-Fi -ohjelmisto. Super X-Fi on erityinen spatiaalinen äänentoistojärjestelmä, joka kustomoi äänen yksilöllisesti korvista luodun profiilin perusteella. Outlier Gold -kuulokkeet pysyvät paikallaan jopa juostessa ja paljon liikuttaessa, koska niiden kehitystyössä on panostettu täydelliseen istuvuuteen. Näissä erittäin mukavissa ja ergonomisissa kuulokkeissa on pehmeät silikoniset nappiosat ja loistava äänenlaatu. Käytön jälkeen kuulokkeet laitetaan latauskoteloon, joka lataa ne automaattisesti 100%:iin seuraavaa kuuntelua varten. Myös kotelo on ladattavissa. Ohjehinta: 99,99 euroa. Lue lisää osoitteesta fi.creative.com."

"LIFX Z -LED-valonauha liitetään langattomaan verkkoon, ja se tukee laajasti eri palveluita ja protokollia. Ohjaussovellus on ladattavissa iOS:lle ja Androidille. Paketissa kaksi valonauhaa, joiden kokonaispituus on 2 m, jatkettavissa aina 10 m asti. LIFX Z tukee 16 miljoonaa eri värisävyä ja yksittäisessä nauhassa voi olla kahdeksan eri värialuetta. Ohjehinta: 89,99 euroa."

Vastaa alla olevaan kysymykseen 9.12. klo 9:45 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua. Arvonta suoritetaan käyttäen random.org -palvelua. Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja/tai palkintojen toimittamiseen.

Mikä näistä on jouluisin väri?


Voittajat arvotaan vasta, kun kaikki kilpailut on käyty, joten kannattaa osallistua vaikka jokaiseen!

V2.fi | Toimitus
< Pelataanpa: Amigan D... V2.fi testasi: Turtl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova