Tuorein sisältö

V2.fi:n JOULUN BONUSKISA: Creativen kaiuttimet ja kuulokkeet

Toimitus

03.01.2022 klo 13.00 | Luettu: 2466 kertaa | Teksti: Toimitus

Pebble V3 ja Outlier Air V3
Voittajat on arvottu,

kuulokkeet: Kantola Juhani
kaiuttimet: "undawii"

Onnittelut voittajille, teihin otetaan pian yhteyttä.


V2.fi:n lukijoita lahjottiin vuoden 2021 joulukisoissa niin runsaasti, että tällekin vuodelle jäi vielä jaettavaa. Arvonnassamme voit voittaa myöhäisenä joululahjana talviset Creativen kaiuttimet tai kuulokkeet:

1. palkinto

Creative Outlier Air V3 True Wireless -nappikuulokkeet. V3-versioissa on Bluetooth 5.3 sekä jopa 40 tunnin kokonaissoittoaika. Lisätietoa täällä. Arvo noin 50 euroa.2. palkinto

Creative Pebble V3 lupaa enemmän ääntä, AUX-, Bluetooth 5.0- ja USB-C/A-yhteydet sekä Clear Dialog -ominaisuuden. Lisätietoa täällä. Arvo noin 33 euroa.Vastaa alla olevaan kysymykseen 9.1.2022 klo 23:59 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

Mitä kuuluu?


Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen. Kilpailua koskevat mahdolliset kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa sen järjestäjälle (V2.fi), ei palkintosponsoreille. Kisan palkinnot toimittaa voittajille Creativen PR-edustaja.

V2.fi | Toimitus
< Pelataanpa: Dreamcas... V2.fi testasi: Marse... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova