Tuorein sisältö

V2.fi:n joulukisojen toinen viikko - tarjolla tallennusvälineitä

Manu Pärssinen

12.12.2022 klo 11.11 | Luettu: 1823 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

V2.fi joulukisa #2/22: QNAP ja Kingston
Voittajat on arvottu, onnittelut:

"anttihe" - Kingston Fury Renegade 2Tt
Jussi Tulijoki - QNAP TS-130 ja Seagaten kiintolevy

Seuraava kilpailu alkaa pikapuoliin!V2.fi:n perinteiset joulukisat ovat jälleen täällä ja viiden viikon aikana jaamme lukijoillemme kaiken kaikkiaan 14 palkintoa. Niitä tarjoavat Sound Blaster, Creative, QNap, Kingston, HyperX, Final Fantasy XIV, NZXT, Turtle Beach ja Roccat.

Luvassa on muun muassa äänentoistoa, tallennusvälineitä, striimaustarvikkeita ja pelivälineitä, joten kannattaa olla kärppänä paikalla joka maanantai aina 2.1.2023 asti. Jokainen kisa kestää viikon verran ja palkintoja lähetellään sitten kun joululomat on vietetty.

Toisen kisamme arvokkaat palkinnot tarjoavat QNAP ja Kingston.

Voit voittaa jomman kumman niistä vastaamalla alempaa löytyvään kysymykseen 18.12. klo 23:59 mennessä.
Palkinnot ovat:


Uunituore huippuluokan Kingston FURY Renegade 2 Tt M.2 SSD -kovalevy - tätä suositellaan muun muassa PlayStation 5:n kanssa käytettäväksi.
Lisätietoa: Kingston


Pätevä ja nätti QNAP TS-130 -verkkolevypalvelin (NAS) varustettuna 2 Tt Seagaten kiintolevyllä - valmis paketti kodin tiedostoja turvaamaan.
Lisätietoa: QNAP

Mikä on paras peliaiheinen joulumuistosi?


Kingston Technology Europe Co LLP, Kingston Digital Europe Co LLP tai niiden kumppanuusyhtiöt (yhteisesti "Kingston") eivät ole missään yhteydessä tähän kampanjaan tai hallinnoi sitä millään tavoin. Kaikki kampanjaa koskevat kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa kampanjan järjestäjälle, ei Kingstonille. Osallistumalla tähän kampanjaan vapautat Kingstonin täysin kaikista vaatimuksista kampanjaan liittyen.

Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelataanpa: PC Engin... V2.fi testasi: Lenov... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova