Tuorein sisältö

Listasunnuntai #65

Mikko Heinonen

02.01.2011 klo 16.09 | Luettu: 8393 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Katse tulevaan

Uuden vuoden kunniaksi päätimme muodikkaasti katsoa tulevaisuuteen, ja järjestimme toimituksessa spiritistisen istunnon voidaksemme nähdä vuoden 2011 tapahtumia etukäteen. Valitettavasti havaitsimme kriittisessä vaiheessa, ettei meillä ole kristallipalloa. Kaapista löytyi kuitenkin vanha Xbox Crystal, joten päätimme hieroa ja ravistella sitä ja katsoa, mitä tapahtuu.

Tuttuahan on, että vanhan Xboxin LIVE-palvelu suljettiin huhtikuussa 2010. Ilmeisesti jokin koejärjestelyssämme sai kuitenkin aikaan sen, että konsoli yhdistyi sen ilkeään kaksoisolentoon, Xbox EVIL -verkkoon, josta vastaanotimme seuraavat kryptiset (ja asiaan kuuluvasti hieman pahansuovat) viestit:

3DSNipan voittokulku käsikonsoleissa on ollut vakuuttavaa, mutta harvalla laitteella on PR-ongelma jo ennen julkaisuaan. Jos kolmiulotteisuus on vahingollista suurelle osalle perinteistä Nintendo-kohderyhmää ja laitteen hintakin on totuttua korkeampi, voivat vanhempien lompakonnyörit olla tällä kertaa tiukemmassa.

Duke Nukem ForeverMahdollisen julkaisun lähestyessä IPv4-osoitteet käyvät vähiin - sattumaako? Ehei, sillä internet kaatuisi kuitenkin viimeistään foorumi-itkuun, jonka pelin lopullinen versio aiheuttaa.

LiikeohjausHaluaisin ajatella, että kun ilmeiset jipot on nyt käytetty, alkaa ostava yleisökin vaatia Move/Kinect/MotionPlus-peleiltä hiukan enemmän sisältöä kuin pelkkää satunnaista heiluntaa, vatkausta tai yli 20-vuotiaiden peli-ideoiden toisintoja. Mutta kerrankos sitä pimeiden voimien riivaama vanha pelikonsoli erehtyy.

LatauspalvelutOli kyseessä sitten XBLA, PSN, Virtual Console/WiiWare, iTunes, Android Market, Steam tai mikä tahansa, vain yksi asia on täysin varmaa: Sega keksii kyllä keinon paketoida Sonic the Hedgehog -pelisarjan uudelleen myyntiin tulevanakin vuonna.

PlayStation 3Kysymys lienee enää, ehtiikö Sony poistaa laitteesta toimintoja nopeammin kuin hakkerit löytävät reikiä vielä jäljellä olevista?

WiiEnsi joulun hittituotteeksi ennustan kaikissa sateenkaaren väreissä hohtavaa Wiitä, jossa ei tule enää mukana edes muuntajaa, ohjainta eikä pelejä.

XboxHardcore-pelaajien kohderyhmä oli kuulemma liian pieni, joten suunnaksi otettiin casual. Mutta malttaako MS lopettaa tähän: maailmassa on kuitenkin mm. 1,3 miljardia lehmää.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Lauantai-illan kevyi... Lauantai-illan kevyi... >

Keskustelut (4 viestiä)

Videopelaaja

Rekisteröitynyt 18.12.2010

02.01.2011 klo 18.59

Sonic täyttää muuten tänä vuonna 20 vuotta. Paljonko ne sitä vielä jaksaa työntää ulos viime vuosikymmenen jälkeenkin?
lainaa
jounihat

02.01.2011 klo 19.02

Odotuslista: DNF, The Last Guardian, LA Noire, hyvällä tuurilla Diablo 3 ja toivottavasti kasa hyviä latauspelejä. Veikkaanpa että loppuvuodesta saattaisi jopa tulla ensimmäinen seuraavan polven kotikonsolijulkistus (jouluna 2012 tai alkuvuonna 2013 pitäisi omien laskujeni mukaan tulla markkinoille ensimmäinen).
lainaa
Bruntti

Rekisteröitynyt 05.11.2009

02.01.2011 klo 19.13

Xbox Evil - FTW!

Kyllä, Sonic the Hedgehog-pelisarja on ikuinen.
lainaa
CubeX

Rekisteröitynyt 19.04.2010

03.01.2011 klo 17.23

Virtual boy --> 3DS

Sonic the Hedgehog (pelisarja) ei kuole koskaan. Mutta sen laatu...
No onhan Colours parhaimpia 3D Sonic- pelejä.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova