Tuorein sisältö

Lappi, peli ja Wesley Snipes

Manu Pärssinen

17.01.2011 klo 10.00 | Luettu: 1829 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Haastattelussa Lapland Studio

Pohjois-Suomessa majaileva, vuonna 2004 perustettu Lapland Studio on vuosien saatossa tehnyt 3D-animaatiota, erikoisefektejä ja monenmoista muuta liikkuvaan kuvaan liittyvää kymmeniin eri projekteihin. Siinä sivussa haaveiltiin ja unelmoitiin omasta peliprojektista ja nyt moisiin on keskitytty viimeiset pari vuotta: yksi on jo takana ja lisää tulossa. V2.fi jututti hieman firman toimitusjohtajaa Ilkka Immosta.Edellisen kerran, kun Lapland Studio esiintyi V2.fi:n uutisissa, oli kyseessä peli nimeltä Lead the Meerkats, joka ilmestyi Nintendo Wiille. Immosen mukaan mangustien seikkailulle on tulossa jatkoakin ja ensimmäinen teos myi kohtuullisesti.

Viime viikolla ilmestyi lehdistötiedote, jossa Lapland Studion kerrottiin nyt työstävän peliä iLaitteille Hollywood-tähti Wesley Snipesin (Blade, Drop Zone, Demolition Man) kanssa. Immonen kertoo, että projekti nimeä Julius Styles myöten tuli toimintamieheltä itseltään: “Hommaa on kehitelty Lapista käsin, mutta Snipes on ollut suunnittelemassa asioita yhteistyössä meidän suunnittelijoiden kanssa.”Juorulehdet ja Wikipedia kertovat Snipesin olevan tällä hetkellä vankilassa verorötöksistään ja viipyvän siellä vielä pitkään, miten pelinteko onnistuu sieltä käsin?

“Olemme suunnitelleet hänen kanssaan konseptia jo paljon ennen vankilatuomion alkamista. Hän on ollut osallinen hyvin laaja-alaisesti koko konseptin suunnittelussa”, selventää Immonen.

Muusta peliin liittyvästä Lapland Studiosin toimitusjohtaja oli vielä tässä vaiheessa projektia salamyhkäinen. Selvyyttä ei saatu siihen, miten peli sekoittelee toimintaa ja puzzleja, eikä siihenkään, koska sitä nähdään iLaitteiden lisäksi muilla konsoleilla. Jatkoa odotellessa pitää siis tyytyä ainoaan Julius Styles: The International -projektista toistaiseksi julkaistuun kuvaan.V2.fi kiittää haastattelusta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Listasunnuntai #67... Ennakkokatsaus: Nint... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

91892

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova