Tuorein sisältö

Onko tylsää? Voita Vita-pelejä!

Manu Pärssinen

17.07.2012 klo 08.00 | Luettu: 3454 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

AntiBoredom-kesäkilpailu


Sony Playstation Suomi ja V2.fi järjestävät Antiboredomiin liittyen kilpailun, josta alempana lisää, mutta mistä on kyse?

Sony Playstationin AntiBoredom on Facebookissa ja älypuhelimilla toimiva sovellus, johon käyttäjät voivat ladata omia videoitaan. Videoilla on tarkoitus muuttaa tylsä tilanne hauskaksi – ja videoiden lähettäjille on luvassa palkintoja koko loppukesän ajan. Joka toinen viikko kussakin Pohjoismaassa eniten katselukertoja kerännyt video palkitaan Playstation Vita -käsikonsolilla ja syyskuun alussa valituille videoille jaetaan pääpalkintoina Sonyn tuotteita. Pohjoismaa, jossa videoita on katsottu eniten, saa parhaimman palkinnon, toiseksi tullut saa toisen palkinnon, ja niin edelleen, joten Pohjoismaat kilpailevat samalla myös toisiaan vastaan. Tällä hetkellä Suomi on ykkösenä!

Tutustu AntiBoredomiin Facebookissa.Sovelluksesta löytyy lisätietoa Antiboredom-kilpailun säännöistä ja palkinnoista.

KILPAILU


Antiboredomiin liittyen V2.fi ja Sony Playstation Suomi järjestävät oman kilpailunsa, jossa jaetaan neljän viikon ajan Resistance Burning Sky sekä Gravity Rush -pelin (muistikortilla, ei latauskoodina) Playstation Vitalle. Joka viikko arvotaan yksi pelivoittaja niiden joukosta, jotka ovat vastanneet seuraavaan kysymykseen:

Mikä Antiboredom-videoista on tällä hetkellä oma suosikkisi?

Lähetä vastauksesi 14.8. klo 23:59 mennessä osoitteeseen kilpailut@v2.fi otsikolla: "Ei oo tylsää" -varustettuna. Pistä mukaan myös postiosoitteesi ja syntymäaikasi (Resistance on K-16). Alasin Media Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Listasunnuntai #145... Frozenbyte ja Wii U... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova