Tuorein sisältö

Also Expo 2012

Manu Pärssinen

20.09.2012 klo 17.06 | Luettu: 3427 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Poimintoja valikoimasta
Also Expo on lähinnä teknisten vimpainten jälleenmyyjille tarkoitettu tapahtuma, joka järjestetään vuosittain Tampereella. V2.fi piipahti paikalla ja näki mm. näitä.

Logitech esitteli UE (Ultimate Ears) -sarjan kuulokkeita ja kaiuttimia. Boombox-nimellä kulkeva isompi kaiutin kuulosti messumetelistä huolimattakin mukavan tasapainoiselta. UE-laitteita on tulossa lähiaikoina V2.fi:n testiin.


Laciella uutta oli lähinnä laitteisiin lisätyt Thunderbolt- ja USB3.0-liitännät.QPad esitteli pelihiiriään ja mekaanisia pelinäppäimistöjään. Kuvassa näkyvä malli piti mukaavaa klikutteluääntä. Näitäkin saatetaan nähdä V2.fi:n testeissä tulevaisuudessa.Canon oli tuonut paikalle vastikään Photokinassa esiteltyä kalustoa. Kuvissa olevien lisäksi vakuuttava oli Canon PowerShot SX50 HS 50-kertaisine optisine zoomeineen ja 'ison kameran' ominaisuuksineen.


Microsoftin osastolla esiteltiin Windows 8:aa ja Jarno "Killi" Kallunki-Mättö esitteli X360:n päivitettyä käyttöliittymää sekä Smartglass-sovellusta. Messupaikan internetyhteys ei mahdollistanut kovin monipuolista esitystä, mutta kivalta kuulostaa mm. mahdollisuus aloittaa elokuvan katselu X360:lla ja jatkaa sitä sitten vaikka junassa kännykän tai tabletin näytöltä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Hauskuuta meitä - vo... Leffalista #26: Musl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova