Tuorein sisältö

Idols 2007 -kiertue on koko perheen viihdettä

J.A. Kaunisto

21.05.2007 klo 14.19 | Luettu: 8671 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idoleita ja Tähtiä 2007 -konsertti Turun Caribiassa 17.5.
Ari pysytteli perhemusassa.
Vuoden 2007 Idols-finalistit ovat kysyttyä tavaraa. Turun keikalla paikalle oli saapunut yli 2500 nuorta, teiniä ja vanhempaa fania
kannustamaan finaali-seitsikkoa tähtien tielle. Kiertueen toinen keikka sujui pienten virheiden saattelemana, varsinkin Anna Abreu sähläsi kahdessa kolmesta esityksestään mutta ne olivat vain kauneusvirheitä.

Yleisön reaktiot paljastivat kansan suurimmiksi lemmikeiksi Annan ja Ison-Arin. Tosin Ari Koivunenkin joutui tyytymään kevyempään, perheille sopivaan materiaaliin. Billy Joelin Piano Man ja On Top Of The World -viisut olivat rauhallista Aria. Vasta miehen kolmas veto antoi hiusten liehua heavyrockin tuulettamana. Arin tulevan levyn sinkkubiisi Hear My Call oli ponnettoman oloisen Arin heavy-näyttö.


Olemus paikkasi Kristiinan laulutaitoa.

Kristian Meurman oli Idols 2007-kilpailun paras miesartisti. Idols-formaattiin sopimaton ulkoinen olemus jätti miehen rannalle, mutta laulupuoli sujuu. Kisoissakin kuultu The Entertainer ja Loiri-tulkinta
Lapin Kesä säväyttivät. Kristian oli Idols-illan vakuuttavin artisti.
Hän oli ainoa, jolla olisi eväitä täysimittaiseen soolokeikkaan.

Johanna Hämäläisen paras veto oli Evanescence-mahtihitti My Immortal.
Johanna sai biisiin tunnetta, vaikka kisoissa esitetty versio oli parempi. Mia Permanto oli tutun riehakas, Ironic kulki nuoren naisen esittämänä pätevästi. Kristiina Brask ei hurmannut laulutaidoillaan, mutta näyttävyyttä ja latautunutta esittämistä ei voi ohittaa. No Doubt-laina Don’t Speak sujui mukavasti, vaikka englannin ääntäminen on kovin kulmikasta.

Anna ei ollut parhaimmillaan, mutta pääsi kuitenkin yleisön sydämiin.

Panu Larnos luotti balladilinjaan. Mies on söpö ilmestys ja hitaampi fiilistely toimii. Tosin Panukaan ei saanut aikaiseksi suuria tunteen ilmaisuja. Yleisön suurimmat huokaukset oli varattu Annalle ja Arille. Anna Abreun olemus on pirteä ja aurinkoinen, mutta taskuraketti kompuroi viisujensa kanssa. Portugalinkielisessä biisissä taisi unohtua sanat, Nothing Compares 2 U kuultiin ilman kyyneleitä. Broken oli Annan parasta antia. Anna on kuitenkin suosionsa ansainnut.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Leffapoliisi!... Martti Servo valmiin... >

Keskustelut (1 viestiä)

tyttö_

26.04.2009 klo 13.58

Vai muka Kristiina ei hurmannut laulutaidoillaan, kuinka törkeää! Kristiina on ehdottomasti heti Annan jälkeen paras finaali seitsikosta!
lainaa

Kirjoita kommentti


173


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova