Tuorein sisältö

V2.fi testasi: Creative Flex -kuulokkeet

Manu Pärssinen

05.10.2016 klo 22.23 | Luettu: 3576 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Kevyet kuulokkeet kyytiin

Creative Flex on Creativen tuoreemmasta päästävä oleva kuuloke 30-40 euron hintaluokassa, jossa pikavilkaisulla on ennestäänkin neljä tai viisi eri näköistä ja kokoista Creativen luuria. Mikä sitten erottaa Flexit muista?

Hintaluokkaan sopivassa, vähän 80-lukua henkivässä paketissa lukee kyljessä “ultra light headphones with punchy bass & clear vocals”, eli erinomaisen kevyet kuulokkeet, joissa on iskevä basso ja selkeät ihmisäänet. Jos jättäisin tämän arvion lyhyeksi, voisin todeta vain, että check, check ja check. Kaikkia näitä kolmea Flexit ovat.

Lisäksi Flexit pyrkivät erottumaan joukosta sillä, että mukana tulee muoviliuskoja (neljää eri väriä: mustat, siniset, vihreät ja punaiset), jotka voi liu’uttaa ja naksauttaa paikoilleen kuulokkeiden logon kohdalle. Tämäkin idea huokuu hieman 80- ja 90-lukua, enkä usko, että kovinkaan moni valitsee kuulokkeitaan sen perusteella, että niihin saa oman lempivärinsä tai asustuksensa mukaisen muovilirpakkeen. Ehkä, jos näitä ostaa saman tien neljä kappaletta ja ne pitää jostain syystä erottaa toisistaan.


Flexit painavat vain 136 grammaa, mutta tuntuvat silti rakenteeltaan ja materiaaliltaan kohtuullisen kestäviltä. Korville tulevat tyynyt ovat paksut, eivätkä paina siinäkään suunnassa liikaa. Basson iskevyys tarkoittaa sitä, että alapäätä on hieman tehostettu, mutta mitenkään päälle käyvä se ei silti ole. Selkeyttä löytyy sieltä ylemmistä keskiäänistä, kuten luvattu, mutta sillä välillä tuntuukin olevan sitten sumea kuoppa, eli mitään kuunteluelämystä on turha odottaa.

Omaan soittolistaani Flexit eivät soveltuneet kummoisesti, mutta puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen kuitenkin kohtuullisesti. Kuulokkeiden piuhassa on perinteinen muutaman euron kännykkämikrofoni yhdellä painikkeella. Kun ottaa huomioon Flexien hinnan ja keveyden sekä kokoontaittuvuuden, näkisin, että kouluikäisten reppuun heitettäviksi Flexit ovat vallan mainio valinta. Ja ehkä siinä kohderyhmässä värilaattojen vaihtelukin kiinnostaa.Hintaluokka: 40 dollaria
Lisätietoa: Creative

V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi testasi: Blue ... Voita mahtava X-Men ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova