Tuorein sisältö

Pam & Tommy 1/8: ennen vanhaan pornovarkaus oli fyysistä työtä

Jari Tapani Peltonen

16.02.2022 klo 23.55 | Luettu: 2586 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Osa 1/8
Drilling and Pounding


Vihdoinkin jotakin merkityksellistä. Seth Rogen näyttelee miestä, joka pöllii Pamela Andersonin ja Tommy Leen seksinauhan remontoituaan heidän kartanoaan. Vihaan remontteja, joten on jännä pohtia, olenko ruikuttavan reiskan vai suunnitelmia vaihtavan nilkkirokkarin puolella. On absurdia valita rakennusala ja luulla miljonäärin nipottavan penneistä, mutta ehkä miljonäärejä pitääkin pelätä Yhdysvalloissa. Jakso on sujuva, mutta nautintoa vähensi tarve googlettaa, onko tositarina yhtä hullu. Se lienee sitä.

On hilpeää, että päähenkilö on varas, vaikka Pamin ja Tommyn osuus varmasti laajenee. Varas nähdään 90-luvun kankeiden viihdemuotojen parissa, joten seksinauhan täysi merkitys lienee tavoite. Jos munan laki on se, että nyt kiinnostaa OI-JOI, mutta sitten ei enää yhtään, niin vuotojen merkityksen luulisi vähenevän lähivuosina. Joku arvovaltaisessa asemassa oleva Sanna Marin saattaisi erota, jos tekopyhät paheksuisivat aitoa vuotanutta pervonauhaa, mutta mitä aidompaa on kiinnostus (nyt googletetaan...!!), sitä todennäköisemmin deepfakejen kaltainen kehittyvä taide ehtii laimentaa sitä, joten muissa piireissä vuodot jäävät pian omaan arvoonsa? Pamelan suttuvideon ja A-luokan väärennöksen vertailu olisi osuvaa, kunhan suttuvideosta on kiihkoiltu 90-luvun ehdoilla.

Remontoijat kuulevat panemista ja Tommy kekkuloi kalsareissa, mutta vihanpito lähtee siitä, kun tuleva varas sattumalta näkee Pamelankin kekkuloivan. Uusrikkaat, itseään huvikseen ja työkseen paljastelevat ja siitä psykoottisesti nipottavat homeovestiitit eivät teknisessä mielessä ole sympaattisempia kuin housuun pissivä varas, mutta tietenkään mikään ei perustele yksityisyyden loukkaamista. Itsehän en missään nimessä jakaisi mitään eteenpäin.

Jaksossa ei ole vikaa, mutta odotan tunnelman ja sanoman vakiintumista ennen kuin kiittelen. Sitä luulisi, että kaunainen tyyppi nappaa sen videon hyllystä, mutta hullummaksi tarina menee.


Jakso 2/8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi testasi: Canon... Vikings: Valhalla 1-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova