Tuorein sisältö

Katri Ylander on realismin ystävä

Jouni Hirn

31.08.2007 klo 01.23 | Luettu: 2361 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Leffapoliisi tenttaa Idols-suosikkia
V2.fin Leffapoliisi -sarjassa tunnetut henkilöt kertovat elokuvista ja niihin littyvistä kokemuksistaan. Tällä kertaa Leffapoliisi otti suojiinsa pian toisen sooloalbuminsa julkaisevan Katri Ylanderin.Leffapoliisista päivää! Minkä leffan kävit katsomassa viimeksi, Katri Ylander?

- No päivää! Viimeksi katsottu leffa teatterissa on muistaakseni V2- jäätynyt enkeli.

Kuinka usein elokuvateatteri kutsuu ja vuokraatko paljon DVD-leffoja?

- Viime aikoina ei ole tullut käytyä paljoa elokuvissa - yleensä sinne on kiva mennä porukalla tai kaverin kanssa. Joskus tulee sellasia kausia, että käyn useinkin leffoissa. Pitkään aikaan ei ole tullut vuokrattua DVD:täkään... tuossa on omiakin muutama hyllyssä. Sillon kun on tylsää eikä ole mitään tekemistä, laitan DVD:n pyörimään.


Minkä tyylilajin ystävä olet? Naurattaako komediakohellus, vai pitääkö
olla viiltävää draamaa tai romantiikkaa?


- Komediat toimii, hyvät sellaiset. Ja yleensäkin kaikki elokuvat joita katsoessa tulee tosi todentuntuinen fiilis. Ne ovat aina joko kaikista pelottavimpia tai hauskimpia! Draama ja muukin menee, jos ne on tarpeeksi realistisia. Scifi-leffat ei ole auenneet mulle koskaan.

Ensimmäinen elokuvamuisto?

- Ensimmäisiä elokuvia joita muistan katsoneeni aika pienenä on varmaan Lumikuningatar, kotimainen elokuva jonka tekijää en enää muista. Äidillä saattaa olla se jollain vanhalla videokasetilla.. Sen siitä muistan, että pienen tyttösen oli sitä pelottava katsella.

Karmaisevin elokuvateatterimuisto?

- Karmaisevin muisto elokuvista on varmaan se, kun olin katsomassa sellaista elokuvaa, joka oli niin huono että teki mieli lähteä ovesta ulos kesken elokuvan. Tiukkana sinnittelin sen kuitenkin loppuun. Myötähäpeän määrä oli suuri, heh.

Mikä kohtaus on jäänyt parhaiten mieleesi?

- Jotkut tosi pelottavat ja jännät kohtaukset, tai sitten muuten tosi tunnepitoiset sellaiset. En osaa eritellä ehkä yhtä tiettyä.. The Ring -elokuva on ollut pelottavin kauhuleffa mun nuoren elämän aikana. Just osittain siksi, että siihen on saatu niin tiivis ja pelottava tunnelma kaikin keinoin. Ehkä se kohtaus, jossa mustahiuksinen kamala tyttö nousee sieltä kaivosta ja tulee television ruudun läpi ja yrittää tappaa, on jäänyt parhaiten mieleeni.

Mikä leffa sai sinut viimeksi kyynelehtimään?

- Melko varmana Pearl Harbour, joka on tullut katsottua monesti. Se saa joka kerta itkemään!

Entä pelkäämään?

- The Descent - Loukussa on sellainen kauhupätkä, jossa olen viimeksi pelännyt kunnolla. Tietty Saw 1 oli ihan kamala kanssa, ja juuri siksi todella hyvä kokemus. Unelmien Sielunmessu sai mut voimakkaan ahdistuksen valtaan.

Kenet filmitähden haluaisit tavata ja minne hänet veisit?

- Haluaisin varmaan tavata Jared Leton...

Kerro vielä lopuksi, mitä muuta sinulle kuuluu juuri nyt?

- Juuri nyt ollaan saatu osa tulevan levyn lauluista laulettua, ja ensimmäinen sinkku Valehdellaan on viety radioihin. Edessä on vielä studiota ja promoamista uutta levyä varten! Odotan innolla lokakuun 31. päivää koska silloin julkaistaan toinen levyni. Niin ja 17.10. Muse tulee Suomeen, jota kerkesin jo toivomaan ja paljon!

Katrin tämän hetken top3- elokuvat:

1. Pearl Harbour
2. Unelmien sielunmessu
3. American Beauty

V2.fi | Jouni Hirn
< Klassikkokino - ei s... Konsolista kotitieto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova