Tuorein sisältö

Tokyo Jungle

Arvioitu: Playstation 3
Genre: Toimintapelit
Pelaajia: 1-2
Ikärajoitus: 12
Kehittäjä: Sony Computer Entertainment
Julkaisija: Sony Computer Entertainment
Julkaisupäivä: 26.09.2012
Pelin kotisivut
Jari Tapani Peltonen

14.09.2012 klo 12.44 | Luettu: 6467 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Party Boy Animals
Näin juuri luontodokumentin, jossa vessanpönttökasvi vietteli rottaoravan nuolemaan "kanttaan", jotta rotta ulostaisi "pönttöön" ja kasvi saisi lannoitetta. Johtuisikohan tästä se, etten pitänyt ihmeellisenä asiana tuplaloikkivaa kaurista, joka potkii pikkulintuja saadakseen kokemusta.

Tokyo Jungle on eläinaiheinen selviytymiselämys. Ihmiskunta on kadonnut. Elukat kituuttavat hylätyssä suurkaupungissa. On tosieläimiä, kuten koiria ja sivarieläimiä, kuten kauriita. Mm. norsun voi avata ja mm. kengurusta pitää maksaa erikseen. Muista myös tuunata suosikillesi lippalakki!

Mukana on hiiviskelyä: vaarallisempien eläinten läsnäollessa kannattaa siirtyä puskasta puskaan kun ne katsovat muualle. Mukana on tappelua: rämpytä nappia ja käytä viimeistelynappia kun käsketään. Kaikki mikä elää, kuolee. Syömisestä on huolehdittava. Sukua on jatkettava. Jos narttu ei anna, on tapettava lisää ja merkattava reviiriä (kuivasti: koskettamalla nenällä asfalttia).

Kauanko pystyt pitämään valitun eläinlajin hengissä? Lajeja on valittavana aluksi tasan kaksi. Ensimmäinen ja toinenkin yritys per laji on koukuttava. Jälkeläiset ovat käytännössä lisäelämiä, mutta vaikka laumaa ohjaisit, nälkäkuolema ja isommat eläimet ovat todellinen uhka. Kuoleminen on olennainen osa elämystä, mutta ettäkö nyt pitäisi aloittaa alusta? Huaah.

Peli on kömpelö. Maailma on rajoittunut labyrintti. Grafiikka on sysirumaa. Tekstuurit ovat PS2-realistisia, eli eläimet näyttävät kuivaneilta täytetyiltä museoeläimiltä tai Teksasin moottorisahamurhaajan naamalta. Taustalla jumputtava hermoheikko musiikki on kuin Party Boy -sketseistä, joilta peli itseasiassa tuntuu kokonaisuutenakin. Pump pump pump pelleilen päämäärättömästi rajoitetuilla tavoilla pump pump pump nyt joku suuttui pump pump pump.

Tokyo Jungle on edullinen ladattava peli. Joku suorittamisen ja saavuttamisen ystävä tulee siitä innostumaan.

Playstation Network
Hinta: 9,90 €
Julkaisupäivä: 26.9.2012
V2.fi | Jari Tapani Peltonen

Tokyo Jungle (Playstation 3)

Japanilaisella tyylitajulla tehdyssä eläinpelissä pienikin koira saattaa nousta ravintoketjun huipulle, kunhan pelaaja on ansioituneesti omituinen.
  • Omalaatuisesti tyhjänpäiväinen
  • Merkitykselliset kuolemat koukuttavat hetken
  • Ruma, karu, rajoittunut
  • Ominaisuuksien avaaminen on työlästä

Pelikuvat

< Dark Souls: Prepare ... Sleeping Dogs... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

ösd

16.09.2012 klo 22.59

Varsin hyvin tiivistetty. En itsekkään usko, että tästä muuta saisi irti.
lainaa
Ton-Ton

Rekisteröitynyt 26.04.2011

17.09.2012 klo 20.06

Pakko ostos, vaikka on ruma ja karu.
lainaa

V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova