Tuorein sisältö

Koria Kitten Riot: The Lows & the Highs

Markku Makkonen

28.10.2011 klo 11.48 | Luettu: 4755 kertaa | Teksti: Markku Makkonen

Myös Johnny Superhero -yhtyeessä vaikuttava Antti Reikko terävöityy toisella soolollaan. Järkevän määrän ulkoista apua sekä soitto- että soundipuolelle haalinut artisti kertoo The Lows & the Highs -levyllä tarinoita kiinnostavassa muodossa.

Albumin päättävä If It Rains in Helsinki kerää yhteen kokonaisuuden langat. Herkkä, kasvava ja monipuolinen biisi puhkeaa ja ottaa vallan tavalla, jota ei kohtaa kuin parhaissa popkappaleissa. Lopetus on niin hieno, että kakkua pitää maistaa heti lisää.

Ennen herkullista jälkiruokaa Koria Kitten Riot ehtii pyörittää kuulijaa maailman makumatkoilla. The Lows & the Highs kasvaa lähes rockiksi, mutta onneksi Reikko kumppaneineen jättää tyhjäpäisen rääkymisen muille. Kun esimerkiksi Your Final Warning lähtee soimaan, huomaat, ettei Sinua varoitettu turhaan!

Kaiken kaikkiaan The Lows & the Highsilta välittyy tekemisen tasapaino ja henkinen hyvinvointi. Vaikka Koria Kitten Riot kertoo surullisiakin tarinoita, äänitteen henki on myönteinen ja eteenpäin kurkottava. Nyt ei ole kyse suomalaisesta jurotuksesta tai viinapulloa hapuilevasta epätoivosta, vaan fyysiset rajat ylittävästä herkkyydestä ja halusta luoda elämää suurempaa popmusiikkia.

Keikoilla viisimiehiseksi kasvava Koria Kitten Riot pystynee syventämään kokonaisuutta entisestään. Reikon biiseissä on taikaa, joka kannattaa päästää kuplimaan joka nurkkaan ja soppeen, eikä hallittu voimakäyttö tai sovituksellisen runsauden korostaminen varmasti peitä Koria Kitten Riotin sielua.

V2.fi | Markku Makkonen
< Kätkijät... Retropop - Tämän het... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova