Tuorein sisältö

Retropop: Tämän hetken tähden

Markku Makkonen

28.10.2011 klo 11.50 | Luettu: 5039 kertaa | Teksti: Markku Makkonen

Retropop toimii kuten sen nimi velvoittaa, eikä bändi yritä peitellä tyyliään millään tavalla. Tämän hetken tähden -albumilla soittaa yhtye, joka näyttää ja kuulostaa tuulahdukselta menneiltä vuosikymmeniltä, ajalta, jolloin koneet olivat koneita ja bändit näyttivät bändeiltä.

Lempääläläisryhmä tuli ensimmäisen kerran framille vuonna 2008, kun Pieni ja ihmeellinen -single sai mukavasti soittokertoja eri medioissa. Myös hittibiisin mukaan nimetty pitkäsoitto ilmestyi samana vuonna. Sittemmin ensimmäisen albumin julkaissut Universal Music on poistunut kuviosta. Nyt Retropop julkaisee materiaalia oman firmansa piikkiin.

Tämän hetken tähden on puhdasta retroa ja ehtaa poppia. Kuulijan ei tarvitse vaivata mieltään liikaa, kun rummuilla ja kitaralla vahvistettu synteettinen soundi pärähtää päälle. Myöskään laulaja Saila Ojalan kirkas panos ei tuo kokonaisuuteen rosoja, vaan Retropopin sileä hanska pitää.

Retropop työstää biisejä, joita on helppo kuunnella ja kuuntelee mielellään. Vallankumous, henkinen räjähdys tai uuden löytymisen riemu eivät kuitenkaan liity Tämän hetken tähden -levyyn, vaan julkaisun ja yhtyeen sisin olemus kulminoituu rallatukseen Tää ilta. Kivaahan se oli, mutta se oli eilen.

V2.fi | Markku Makkonen
< Koria Kitten Riot - ... Missä kuljimme kerra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova