Tuorein sisältö

The Fisk: Spun & Twisted

Markku Makkonen

02.02.2012 klo 12.42 | Luettu: 7811 kertaa | Teksti: Markku Makkonen

Telakka All Stars Tampereella saa aikaan hyvän boogien. Manselaisessa kulttuurirakennuksessa vaikuttaa soittaja jos toinenkin. The Fiskissä polskivat laulaja Hannå Eskola, kitaristi Pepe Lempinen, basisti Tiblu Tökkäri, rumpali Make Mäkiranta sekä kitaristi Jussi Oksala, pitkän linjan telakkalaisia kukin.

Spun & Twistediltä aistii ryhmän kokemuksen. Rento, vaivaton ja juureva levy ei avaa uusia uria länsimaiseen rockmusiikkiin, mutta se ei olekaan The Fiskin tarkoitus. Kaikesta kuulee, että tässä ovat alan ihmiset tutuissa hommissa hyvällä fiiliksellä.

Korostettavaa on, että The Fiskistä on väsynyt terapia-akti kaukana. Spun & Twisted on blueskakku, joka saa voimansa usealta suunnalta. Konstailemattomat kitarat, Eskolan näennäisen laahaava suoritus ja rockaava rytmipohja sulautuvat luontevasti omaksi soundiksi.

Valkonaamaiset sinisävelet soljuvat The Fiskiltä kuin The Rolling Stonesilta konsanaan. Toisaalta myös Amerikka on edustettuna Spun & Twistedillä, kun Eskola toteaa lyriikoita New Yorkin taiderockin keinoilla. Lou Reedin ei tarvitse vihata, eikä Keith Richardsin hävetä, kun The Fisk polkaisee rockkoneensa käyntiin. Se nimittäin puksuttaa komeasti ja kestävästi.

V2.fi | Markku Makkonen
< Mission: Impossible ... The Descendants... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova