Tuorein sisältö

Twilight - Aamunkoi, osa 1

Ensi-ilta: 18.11.2011
Genre: Draama, Fantasia, Kauhu
Ikäraja: 13
Jari Tapani Peltonen

17.11.2011 klo 22.00 | Luettu: 266577 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

VAROITUS: arvostelussa on lukuisia juonipaljastuksia. Poikkeuksellisesti arvostelija tahtoi pureutua yksityiskohtiin.


Edward valitsi Bellan. Tuskinpa Edward jatkossa vaihtaa katseita Jacobin kanssa telttaretkellä vuoristossa. Oliko virhe olettaa, että Edward on Kinseyn asteikolla umpihomo (ja Jacob pääasiassa hetero; enemmän kuin satunnaisesti homoseksuaalinen)? Totuuden kertoo avoimesti gay Bill Condon, jonka aiempia ohjauksia ovat seksuaalitutkijasta kertova Kinsey, nuorukaista himoitsevasta vanhasta homosta kertova Gods and Monsters ja Candyman kakkonen.

Häiden aattona alati nihkeä Edward tahtoo paljastaa Bellalle jotakin. Hän kertoo uhmanneensa sääntöjä kauan sitten. Takaumassa Edward vaanii naista, mutta imutteleekin pian miestä (Edward on vampyyri) ja toisiakin miehiä. Ne olivat pahoja miehiä, Edward muistelee. Nykyään hän tietää, mikä on oikein. Mietin tuloksetta, mitä kohtauksella yritetään sanoa, ellei sitä, että Edward yrittää yhä eheytyä (homoudesta). Heti takauman jälkeen Edwardin polttarit alkavat. Onko siellä strippareita, Bella kysyy. Varmaan vain muutamia karhuja, sanoo Edward. Ja tässä oli yksi ensimmäisistä kohtauksista.

Olen vakavissani. Sain kylmiä väreitä ja silmäni kostuivat Edwardin ja Bellan häissä, kuten myös heidän häämatkallaan. Edwardin herkät ilmeet ja lukuisat, järjettömän koomiset freudilaiset lipsahdukset jättävät niukasti tulkinnan varaa. Edward ei hyväksy itseään, hän etsii aina syytä vetäytyä. Hän kärsii. Heti hääyön jälkeen sata vuotta ilman pillua elänyt poikamies kieltäytyy harrastamasta seksiä jatkossa, vaikka Bella lohduttaa, että hyvinhän se meni. Edward vetoaa hirviövoimiensa aiheuttamiin mustelmiin, joita himokas tyttö ei edes huomannut: useimmat telovat itsensä pahemmin masturboidessaan.

Bella on nyt keskeinen hahmo (oman tarinansa neljännessä osassa). Vuosisadan satsi elävältä kuolleelta saattaa hänet raskaaksi ja sairaaksi. Tyttöparka kuihtuu silmissä: tehosteet ovat vakuuttavan julmia. Bella kärsii jatkuvasti yhä enemmän ja moninaisesti. Kun hän kituu kalpeiden, himojaan vastaan taistelevien vampyyrien luolassa, odotellen hetkeä, jona hänkin saa verta, on aivan liian helppoa nähdä tämä vertauksena totaalisesta rappiosta. Kaappihomo ei tuhoa vain omaa elämäänsä.

Condon on sarjan ensimmäinen todella motivoitunut ohjaaja. Kuvastossa on paljon mitä arvostaa, huippukohdat ovat mitä yrittävät. Tunnelmat siirtyvät herkästä ilon ja surun vuorottelusta painostavaan uhkaavuuteen, esimerkiksi kun ihmissudet hermostuvat vampyyrivauvasta. Saatan kärsiä Tukholma-syndroomasta, mutta koin jopa näyttelijät miellyttävinä. Neljän tähden intiimi draama Aamunkoi ei silti ole.

Nuorena sain mahtavia väreitä sellaisista kauhujännäreistä kuin Angel Heart ja Paholaisen asianajaja. Kun välität päähenkilöistä, etkä oikein tiedä mitä odottaa, se voi todella värähdyttää, kun tiivistyvän pahuuden ja epätoivon keskeltä itse Saatana - Lucifer – aamunkoin tuoja - nostaa päätään.

Tämä sarja on alusta saakka vellonut synnissä tunnustamatta käsitettä synti: on viatonta vaimon hakkausta, semmoista. Saatanallisimpana käänteenä mitä kuvitella saattaa, Jacob "leimautuu" Bellan ja Edwardin vauvaan. Suomea: Jacob rakastuu syvemmin, kuin hän on koskaan rakastunut. Condon ohjaa leimautumiskohtauksen romanttisesti, mikä on yhtä häiriintynyttä kuin olisi se, jos Jacob tekisi vastasyntyneelle "a serbian filmit". Twilight-faneilla on omat näkemyksensä asiasta (koko teksti):

"On totta, että leimautumisen kohde on todennäköisesti paras kantaja ihmissuden geeneille. [...] Mutta ihmissusi ei hallitse leimautumista. Olisi yhtä helppoa sanoa, että Edward, joka on 107-vuotias, olisi pedofiili, koska hän haluaa 17-vuotiasta. Kuitenkin, Edward selvästikin rakastaa Bellaa romanttisella tavalla; Jake rakastaa Nessietä siten kuin Nessie tahtoo tulla rakastetuksi."

Jacob ei siis ole pedofiili, koska hän ei hallitse itseään. "Leimautuminen" on latinojen, tai intiaanien, tai ihmissusien, vai mitä ne nyt olivatkaan ominaisuus. Monikulttuurisuus on rikkaus? Ei. Tämä kiero loppuvaiheen juonenkäänne on ympäröity kuumeisen painostavalla väkivallalla ja epätoivolla. Tämä on kauhua. Jeesus Kristus sikisi Pyhästä Hengestä ja syntyi Neitsyt Mariasta. Mitä tulee potentiaalisiin Antikristuksiin, Rosemaryn painajaisen vauva jää toiseksi, kun sisäisesti ja oikeasti kuollut kaappihomo raatelee supernopeasti varttuvan epäsikiön ulos pinnallisesta pissiksestä antaakseen hänet puolisoksi torahampaiselle pedofiilille. Tämä on tulkintani, mutta myönnän heti, että se on kärkevä, koska en myönnä, että muut tulkintani ovat.

Osa 2 ei tule kertomaan kirkkojen polttamisesta seitsenpäistä petoa odotellessa, mutta kun olen kokemassa elokuvaa, koen sen elokuvan, joka edessä pyörii. Osa 1 on traaginen ja hyytävä. Osa 2 on luultavimmin roskaa. En tiedä mitä ajatella sanomasta, tai mikä sanoma on - koko sarja on yhtä isoa mitä-hevon-vittua. Olisin suonut poikien päätyvän yhteen, toki.


Elokuvatraileri Filmtrailer.com in kanssa

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Northern Discipline ... Popeda - Voitto... >

Keskustelut (49 viestiä)

Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

17.11.2011 klo 22.15 1 tykkää tästä

Mitä.... mitäää... MITÄÄÄH. :D
lainaa
GEN_esis

Rekisteröitynyt 15.11.2008

17.11.2011 klo 22.16 2 tykkää tästä

Hmmmmmmmmmm.

Hmm.
lainaa
Flatus

Rekisteröitynyt 20.04.2010

17.11.2011 klo 22.33 1 tykkää tästä

Jaa-a .
lainaa
JayeizH

Rekisteröitynyt 06.08.2007

17.11.2011 klo 22.37 4 tykkää tästä

Ei jumalauta Peltosen Twilight arvostelut ei kyllä ikinä petä :D Hieno arvostelu, hieno arvostelu :)
lainaa
Takaluukkumies

17.11.2011 klo 22.40 4 tykkää tästä

Pakko kysyä, muuten menetän yöunet. Oletko Jii Tapani homo?
lainaa
Löllö

17.11.2011 klo 22.58

Nyt en ymmärrä XD.
lainaa
Justuas

Rekisteröitynyt 20.04.2011

17.11.2011 klo 23.01 4 tykkää tästä

Onko tuo neljä tähteä joku vitsi?
lainaa
Dix-Tracys

Rekisteröitynyt 22.04.2007

18.11.2011 klo 01.18 2 tykkää tästä

Jos Peltonen on tästä näin innostunut, niin tässä on hyvät naiset ja herrat varmasti loistava känni-pössyleffa.

Tahdon suorittaa, siispä ostan Bluerayn!
lainaa
Duster

Rekisteröitynyt 03.01.2008

18.11.2011 klo 03.49 5 tykkää tästä

Mitä vittua juuri luin? 4 tähteä? Missähän pöllyissä se JiiPee tätä arvostellessaan on oikein ollut?

Tämä "arvostelu" on malliesimerkki miksi kirjalliselle arvostelulle pitää aina antaa arvosana. Saa edes arvosanasta selvää tykkäsikö vai inhosiko arvostelija arvostelemaansa kohdetta. Tekstistä kun sitä ei aina saa selville. Tästä nyt ei ota kukaan mitään selvää...
lainaa
LSD

18.11.2011 klo 07.42 1 tykkää tästä

*____________*
lainaa
Solide

Rekisteröitynyt 10.04.2007

18.11.2011 klo 09.15

Mitenköhän paljon Peltoselle on maksettu tästä :D
lainaa
kaktuz

Rekisteröitynyt 27.05.2007

18.11.2011 klo 09.30

mitäs tämä on
lainaa
VEIVINHEITTOVIHKO

18.11.2011 klo 10.04 1 tykkää tästä

Melkein tuli sydänkohtaus.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.11.2011 klo 10.49 2 tykkää tästä

Vielä kun tekijätkin tiedostaisivat, että tekevät neljän tähden campia.
lainaa
Huolestunut

18.11.2011 klo 10.53

http://dome.fi/elokuvat/arvostelut/arvostelu-uusi-twiligh

Peltosen "olen syvällinen ja voin kirjoittaa syvällistä tekstiä, tää on niin deeppiä, oon niin INDIE että jos joku luulee että olen tosissani, hän on mainstream ja minä en ole" vastaan Tatu Junnin "Tämä on kyllä niin hirveää kuraa ettei edes pysty antaan mahdollisuutta jonkun kuvitella että tämä olisi hyvä."
Nyt täytyy kyllä myöntää että tämä on huonoa mainosta v2.fi sivustolle. Joku varmasti ottaa tämän arvostelun tosissaan.

Olen lurkannut tällä sivustolla useamman vuoden ajan ja peltosen kompleksi pahenee pahenemistaan. Tämä ei ole vitsisivusto, mutta peltonen on kovaa tahtia muuttamassa siitä sellaista. Ihminen joka ei ole lukenut Peltosen aikaisempia arvosteluita, ei varmastikaan ymmärrä että Peltonen haluaa että luet rivien välistä. Ja koska Peltonen on iskenyt näppinsä kaikkiin mahdollisiin arvosteluihin peleistä lähtien, kohta koko sivu on pelkkää satiiria tai vitsiä tai herranjestas, jotain muuta vaikeaselkoista tekstiä. Jos tämän on tarkoitus olla uutis-sivusto, Peltonen pikkuhiljaa tuhoaa sen.

Ymmärrän peltonen, että tapasi kirjoittaa on mikä on, mutta jos haluat luoda satiiria, tee se omalla ajallasi erillisessä artikkelissa tai omalla kotisivullasi. Tämä Menee jo liian pitkälle.
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

18.11.2011 klo 11.04 2 tykkää tästä

Huolestunut kirjoitti:
Ja koska Peltonen on iskenyt näppinsä kaikkiin mahdollisiin arvosteluihin peleistä lähtien, kohta koko sivu on pelkkää satiiria tai vitsiä tai herranjestas, jotain muuta vaikeaselkoista tekstiä.


Peltonen on alkujaan palkattukin peliarvostelijaksi.

Ja mitä tekstiin muuten tulee: arvostelu on mielipide. Peltosen arvostelut ovat sitä aivan erityisesti.
lainaa
TheStar

Moderaattori

Rekisteröitynyt 13.04.2007

18.11.2011 klo 13.13 2 tykkää tästä

Kummallista narinaa Peltosen arvosteluista, sivuston parasta antia ja aina oikein mainiota ja ajattelua(kin) nostattavaa luettavaa.
lainaa
NoHardFeelings

18.11.2011 klo 13.38

Pakko yhtyä nimimerkin "Huolestunut" mielipiteeseen.

Ymmärrän Peltosen tyylin, mutta nämä arvostelut alkavat vaikuttaa hieman väkisin väännetyiltä. Asiassa ei olisi mitään ongelmaa jos Peltosen aivopierujen lisäksi olisi jonkun toisen kriitikon vaihtoehtoinen teksti luettavissa. Itselle näistä Peltosen "arvosteluista" ei jää yleensä mitään käteen, ei edes nauruja.

Sanokaa vain huumorintajuttomaksi. Yleensä random -huumori toimii, mutta onko tämä sitten liian randomia minulle?
lainaa
tulkkaaja

18.11.2011 klo 13.56

Peltosen arvostelun pisteet on aina arvoitus, joka kerta ja tekstin lukeminen hahmottaa jotain... Mutta keksin kaavan miten Peltosen pisteet käännetään normaaliksi jättämällä se "outous" pois. Toisin sanoen Peltosen oikeat pisteet elokuvalle on tekstin kappaleiden ja homo sanan keskiarvon mukaan kerrottuna sarkasmin tasoon potenssiin tulkinta on hänen oikea arvosanansa elokuvalle 2½
lainaa
asdadsasd

18.11.2011 klo 15.26

En tajua ikinä näitä Peltosen arvosteluja. Täyttää hepreaa.
lainaa
JayeizH

Rekisteröitynyt 06.08.2007

18.11.2011 klo 15.45 1 tykkää tästä

Jos muistaa Peltosen aikaisemmat Twilight arvostelut niin tämä aukeaa varmaan paremmin. Tai ainakin luulen että aukeaa :)

Peltonenhan tituuleeraa aikaisemmissa arvosteluissa Mayeria muistaakseni mm. tittelillä "sairas, sairas paskiainen". Lisäksi elokuvan homoeroottisuus on tullut myös hyvin selvästi esille. Ja itse olen pitänyt näitä mielipiteitä yllättävän osuvina.

Joten Peltonen on sanonut normaalin arvostelun rajoissa melkein kaiken paskan mitä niistä voi sanoa. Joten että arvostelut eivät mene toistensa toistoksi, tämän muotoinen arvostelu on näiden rajojen rikkomista, koska elokuvan (ja sarjan) taso ja sanoma ei kuitenkaan vain tunne rajoja.

Tuloksena on tulkittu vinksahtaneella huumorilla elokuvaa piinaavana ja perverssinä kolmio draaman kuvaajana, jonka loppu huipennus jättää kovemmatkin manaaja leffat toiseksi. Ja siis tässä ei todellakaan ole suurin asia se että Peltonen on kirjoittanut tälläistä tekstiä aikamme suurimmasta teinielokuvasta, vaan se että ymmärtääkseni tämä aikamme suurin teinielokuva todellakin sisältää näitä Peltosen mainitsemia kuvauksia.

Joten yhdyn Peltosen tulkintaan ja sanonkin että "Mayer on sairas, sairas paskiainen".
lainaa
tsirp

18.11.2011 klo 15.56 1 tykkää tästä

Aivan loistavaa, sisälukutaidottomat ei vaan tajua! Tavallisia leffa-arvosteluja on netti täynnä, nämä piristävät erilaisuudellaan.
lainaa
maatuska

18.11.2011 klo 16.44

Hahhah, tiputitte juuri saippuan!
Ja Peltonenki sai varmasti huomiokiintiönsä taas tyydytettyä.
lainaa
TatiTheThird

18.11.2011 klo 17.01 1 tykkää tästä

tsirp kirjoitti:
Aivan loistavaa, sisälukutaidottomat ei vaan tajua! Tavallisia leffa-arvosteluja on netti täynnä, nämä piristävät erilaisuudellaan.
Olen samaa mieltä. En ymmärrä heitä, jotka valittavat Peltosta huonoksi arvostelijaksi. Eikö erilaisuus ole hienoa? On juuri hyvä, ettei koskaan voi tietää mitä Peltonen antaa. Ja arvostelut on kirjoitettukin eri tavalla

Tosin nejä tähteä kyllä ihmetyttää. Lähinnä siis ajatellen Peltosen muita Twilight -arvosteluja.
lainaa
teuvohakkarainen

18.11.2011 klo 17.54

Eihän tollasta pissisten elokuvaa voi kukaa täysjärkinen kattoo. Lissutki vaa kattoo sen takii ku on toi helvetin pattinssoni siin "IIIIHHH ;333"

Yks elokuvahistorian ärsyttävimmistä leffoista nimittäin Twilight.
lainaa
Baut

Rekisteröitynyt 14.12.2009

18.11.2011 klo 18.00 1 tykkää tästä

tsirp kirjoitti:
Aivan loistavaa, sisälukutaidottomat ei vaan tajua! Tavallisia leffa-arvosteluja on netti täynnä, nämä piristävät erilaisuudellaan.


Eipä mulla mitään sanottavaa ole, mutta yhdyn tähän.
lainaa
fic

18.11.2011 klo 19.46

teuvohakkarainen kirjoitti:
Eihän tollasta pissisten elokuvaa voi kukaa täysjärkinen kattoo. Lissutki vaa kattoo sen takii ku on toi helvetin pattinssoni siin "IIIIHHH ;333"

Yks elokuvahistorian ärsyttävimmistä leffoista nimittäin Twilight.


Ja tuskin olet katsonut ensimmäistäkään osaa. Ja jos olet niin ei se silti oikeuta tyrmäämään kaikkia tulevia osiakin.
lainaa
Justuas

Rekisteröitynyt 20.04.2011

18.11.2011 klo 20.37 1 tykkää tästä

fic kirjoitti:
teuvohakkarainen kirjoitti:
Eihän tollasta pissisten elokuvaa voi kukaa täysjärkinen kattoo. Lissutki vaa kattoo sen takii ku on toi helvetin pattinssoni siin "IIIIHHH ;333"

Yks elokuvahistorian ärsyttävimmistä leffoista nimittäin Twilight.


Ja tuskin olet katsonut ensimmäistäkään osaa. Ja jos olet niin ei se silti oikeuta tyrmäämään kaikkia tulevia osiakin.


Ei tarvitsekaan katsoa aikaisempia osia, koska Peltosen aikaisemmista Twilight arvosteluista saa selvillä että huonoja leffoja ovat
lainaa
asdadsasd

19.11.2011 klo 03.05

Peltosen Twilight-arvostelut on parasta viihdettä ikinä :D

En kyllä vielä kerennyt lukemaan tuota, mutta pistemäärä oli vähän WTF.
lainaa
sdjfheu

19.11.2011 klo 16.56

Hauskaa lukea näitä "mitä 4 tähteä?!" kommenteja kun tietää ettei yksikään kommentoijista oli varmastikkaan käyny kattomassa kyseistä leffaa.
lainaa
Justuas

Rekisteröitynyt 20.04.2011

19.11.2011 klo 23.57 2 tykkää tästä

sdjfheu kirjoitti:
Hauskaa lukea näitä "mitä 4 tähteä?!" kommenteja kun tietää ettei yksikään kommentoijista oli varmastikkaan käyny kattomassa kyseistä leffaa.


Ei tartte kattookaan kun Peltosen arvostelusta juonenkin jo Peltonen kertoo
lainaa
Mara

20.11.2011 klo 00.20

Jotkut tykkää, jotkut ei. Itse kuulun jälkimmäiseen. Arvostelija yrittää selkeästi olla hauska mutta jutut menevät yleensä niin överiksi että ei paljon naurata. Näinollen kun hauskuus otetaan pois, ei jäljelle jää yhtikäs mitään koska asiapitoisuus on pyöreä nolla. Peltosen arvosteluille zero poäng. Niko Nirvi oli usein hauska mikropiltissä älyvapaalla läpällä ja Peltonen selkeästi koittaa olla NNirvi siinä onnistumatta.
lainaa
Kurmutin

20.11.2011 klo 10.31 1 tykkää tästä

Jos luen tätä arvostelua yhtään oikein, niin tämä olisi hyvä homoelokuva?
lainaa
Justuas

Rekisteröitynyt 20.04.2011

20.11.2011 klo 11.54 2 tykkää tästä

Mara kirjoitti:
Jotkut tykkää, jotkut ei. Itse kuulun jälkimmäiseen. Arvostelija yrittää selkeästi olla hauska mutta jutut menevät yleensä niin överiksi että ei paljon naurata. Näinollen kun hauskuus otetaan pois, ei jäljelle jää yhtikäs mitään koska asiapitoisuus on pyöreä nolla. Peltosen arvosteluille zero poäng. Niko Nirvi oli usein hauska mikropiltissä älyvapaalla läpällä ja Peltonen selkeästi koittaa olla NNirvi siinä onnistumatta.


On Peltonen paljon hauskempi kuin SÄ viestisi perusteella
lainaa
Simo

20.11.2011 klo 12.39 1 tykkää tästä

Olen ollut täällä alusta asti ja peltosen twigliht arvostelut ovat valopilkku! Välillä leffa-arvostelut ovat vähän sekavia, mutta ainakin tajusin tämän pointin ehkä jopa täydellisesti.

V2 on parasta lista sunnuntai, peltonen ja paskat teinileffat, sekä satunnaiset uutiset!
lainaa
Twlght

20.11.2011 klo 16.23

tossa trailerissa on jotain lesboja ..eikun onko toi toinen mies, en oo ihan varma
lainaa
haz

20.11.2011 klo 16.53 1 tykkää tästä

Elokuvassa Synnyttävä nainen, Homo vampyyri, Pedolifiili ihmissusi.... Kuulostaa sen luokan elokuvalta että tämähän pitää ihan katsoa!
lainaa
voi

20.11.2011 klo 20.49

Siis ne jotka eivät tykkää arvostelijasta niin tehkää kuin minä. "Älkää lukeko sen arvosteluja" itse luen vain kommentit ja on sitä parasta minun mielestäni :D
muuten olisiko v2:lla töitä. jos kerran tällaisesta työstä saa palkan ja saa kattella leffoja niin sign me in
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

20.11.2011 klo 20.53

Viimeistään nyt ymmärrän että peltosen "arvosteluissa" ei ole päätä eikä häntää. Scott Pilgrimille 1,5 tähteä ja tälle rainalle 4?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.11.2011 klo 23.34 2 tykkää tästä

"Lupaatko kertoa totuuden
ja ainoastaan sen?"
kysyi kätilö,
otti syliin poikasen
niin langettaen kirouksen
hetkenä tuulisen syksyn yön.

Poikahan lupasi
ja lupaus kyllä pitää,
mutta sietääkö sitä
mikään sielu täällä?

Niinpä äidin polven päällä poika maisteli solkea nahkavyön.

Huutaa joka akka, niin
ja huutaa joka ukko,
ilma kiehuu ja kiekuu kukko!

Tuomion pasuunat soi tuomiotaan:
taasko piti mennä totta puhumaan?

Siitä hyvä heilu ei.

Kuultiin huhuja:
kaupunkiimme matkasi tuo
todenpuhuja,
kummallinen kaveri...
Saa täydet kadut tyhjiksi
pelkällä paikalle tulollaan.

"Kaunis ilma tänään!"

"Jos pitää hypotermiasta..."

"Hauska nähdä teidät taas!"

"Eilen kyllä pingoit pakoon tullessani vastaan.
Suokaa anteeksi, vaikken jauha paskaa."

- YUP
lainaa
AivanHirveetäKuraa

21.11.2011 klo 08.54 1 tykkää tästä

Nähty ja oli ihan hirveetä kuraa! Ekan puoliskon kiemurtelin tuskissani penkissä, ei kukaan voi tehdä tälläistä tosissaan ja toisen puoliskon nauroin kun mentiin jo niin syvällä, ettei mitään rajaa. Puoli tähteä ja "vuosikymmenen surkein elokuva" -titteli tälle.
lainaa
Hohlemi

21.11.2011 klo 11.40

Jari-Pee menetit viimeisetkin rippeesi vakavasti otettavana elokuva-arvostelijana.

Makusi on huono ja mielipiteesi ovat yksinkertaisesti vääriä.

Kaikkien ihmisten ei vain pitäisi olla arvostelijoita. Jotain meriittejä täytyisi olla.
lainaa
spaz

21.11.2011 klo 11.42 1 tykkää tästä

Vedin heti aamutuimaan isot pesälliset ennenkö lähdin katsastamaan tätä.

Täytyy myöntää että silmä vähän kostui muutamassa kohdassa.

Toisaalta leffa oli myös ahdistava. Välillä tunsin olevani väärään aikaan väärässä paikassa kun kamera zoomaili näyttelijän huokosia.

Itse annan tälle myös neljä pylpyrää.
Itketti / Nauratti / Pelotti

Odotan innolla jatkoa Twilight: The teenage years -Nesremesaa's morning glory
lainaa
asdasdg

21.11.2011 klo 19.26

Peltonen antaa tähtiä ihan randomilla. Ei mitään konsistenssisuutta. Ei tuollaisen mielipiteisiin voi luottaa paskan vertaa.
lainaa
sdsdsdfsdf

21.11.2011 klo 22.33 2 tykkää tästä

Jälleen kerran mahtava arvostelu Jarilta. Huvittaa nämä ihmiset, jotka valittavat arvostelusta tähtien takia tajuamatta itse tekstistä paskaakaan. Jos ei Peltosen kirjoitustyyli tai mielipiteet miellytä, kannattaa vaihtaa suosiolla sivua. Vaikka en aina samaa mieltä olekaan, niin ovathan nämä arvostelut viihdyttävimpiä mitä netistä löytyy ja mukavan erilaisia muihin verrattuna. Jatka samaan malliin!
lainaa
hitsi

22.11.2011 klo 16.29

sdsdsdfsdf kirjoitti:
Jos ei Peltosen kirjoitustyyli tai mielipiteet miellytä, kannattaa vaihtaa suosiolla sivua. Vaikka en aina samaa mieltä olekaan, niin ovathan nämä arvostelut viihdyttävimpiä mitä netistä löytyy ja mukavan erilaisia muihin verrattuna. Jatka samaan malliin!


Voit uskoa, että moni on lähtenyt juuri tällaisten juttujen takia, harmittaa vain, kun ei varmaan tälla sivustolla liikaakaan käyttäjiä ole. Minua hermostuttaa se asia, että kaveri tekee surkean arvostelun antaa 4 tähteä huonolle leffalle ja sitten porukka on perustelemassa sitä, että Peltonen on vain niin fiksu ja hyvä kirjoituksissaan, että ei sitä tollaset juntit tajuakaan. niin just. olen minä selityksiä kuullu mutta se että huonoa työtä naamioidaan neroudeksi on kyllä aika huono vitsi.

ps. mitä jos Peltonen pysyt niissä peli arvosteluissa kun sinut siihen oli kuulle vartavasten palkattu
lainaa
jorma

30.11.2011 klo 12.21 1 tykkää tästä

Nyt ihmiset sisälukutaitoa, koko arvosteluhan on täyttä satiiria ja pisteytys sen mukainen. Lapset käyttävät Teräsmies-pyjamaa. Teräsmies käyttää Peltonen-pyjamaa ;)
lainaa
Justuas

Rekisteröitynyt 20.04.2011

30.11.2011 klo 22.21 3 tykkää tästä

Toivottavasti osa 2:sessa on kunnon lopputaistelu Voltureita vastaan!
lainaa
jelena

22.12.2011 klo 19.12 2 tykkää tästä

tää on oikeessa siis toi arvostelia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova