Tuorein sisältö

Isac Elliot: Wake Up World

J.A. Kaunisto

30.06.2013 klo 11.39 | Luettu: 4361 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Esiteini-ikäinen Isac Elliot hämmästytti debyyttisinkullaan New way home - Isac iski tiskiin kansainvälisen laatutason täyttävän pop-hattaran, jossa on tehokas kertsi ja nuoren miehen äänessä on vetoavaa lämpöä. Suomen Justin Bieber, sillä erotuksella että New way home on parempaa matskua kuin Bieberin pop-biereskelyt.

Kun kokopitkältä albumilta löytyy vielä hittibiisin rinnalle muitakin korvatäkyjä, Isac Elliotin nimeä alkaa raapustamaan kansainvälisen tähteyden alimmille portaille. Reipas ja pirteä First kiss ja tunnelmallinen Let's lie osoittavat suoraa reittiä, jos ei Amerikan niin Euroopan pop-listoille.

Tässä vaiheessa allekirjoittanut näki isac Elliotin keikan YleXPop 2013 -konsertissa ja nuorukaisen livekunto jätti ilmaan useampia kysymysmerkkejä. Isackin ääni ei ollutkaan niin vahvassa ja harjaantuneessa kuosissa kuin levyltä kuunneltuna. Selkeästi auto-tunea on käytetty raskaalla kädellä ja Isacin lava-säteily jäi ilkeästi vaikkapa Robinin jalkoihin.

Lisäksi albumin viisujen tehokerroin putoaa selvästi parin ensimmäisen ässäsiivun jälkeen. Toisaalta odotukset mainion alun jälkeen nousevat ehkä turhankin ylimaallisiksi. Isac Elliotin perustaso on kuitenkin korkealla - ainakin kotimaisessa vertailussa. Kansainvälisessä kilpailussa jäädään avausbiisien jälkeen jo sivustakatsojan rooliin. Oikeastaan trendikkään iskevä Can’t Give Up on Love on ainoa levyn loppupuolen todellinen kansankiihottaja.

Isac Elliotin kohdalla kysymys kuuluu, miksi kuuntelisin ennemmin Isacia kuin vaikkapa suuren maailman biebereitä. Tottahan vastaukseen liittyvät vahvat biisit, sillä mainion äänen lisäksi nuoren miehen karisma jää vielä testaamatta. Allekirjoittanut ihmettelee, miksi ei viisujen joukkoon ole säädetty vaikkapa reilummin räpätystä, nimittäin Suomesta löytyy osaavaa sanaseppoa kunnon flown nostattamiseen. Albumin loppumetrit alkavat jo muistuttaa Idols-kisojen tuottamaa hajutonta ja mautonta metritavaraa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hannibal... The Bling Ring... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova