Tuorein sisältö

Lama: Tavastia

J.A. Kaunisto

16.08.2007 klo 10.41 | Luettu: 4844 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lama nauttii hillitöntä kulttimainetta vanhojen punkkien keskuudessa. Lama teki vain yhden kokopitkän mutta ei se tuotannon laajuus vaan iskukyky. Lama oli kotimaisen punkin terävintä kärkeä. Bändin silmille hyppivä asenne, huumori ja yhteiskunnallisen sanoman torahampaat antavat nykypäivän kukkopojille muistutusta aidosta punkkimenosta. Tavastia on konserttiäänitys bändin uudelleen tulemisen ajoilta vuodelta 1993. Soundit ovat paskat, soitto kulkee jos kulkee ja meininki vaikuttaa vähintäänkin kaoottiselta. Eli siis parasta mahdollista punkkia on tarjolla.

Vaikka viisuissa on lievää löysyyttä ja sanatkin tuppaavat unohtumaan, meno yltyy parhaissa vedoissa täysin käsittämättömäksi. Turpa Kiinni Ja Nussi ei kaipaa selityksiä, Penisten Vapautusrintama ei tahdo pysyä lapasessa, Paskaa jyrää minkä ehtii, Tulevaisuus on ankeaa luetavaa. Totuus Ei Löydy Kaurapuurosta räjäyttää lian pois. Meno on hillitöntä ja välisekoiluissa löytyy klassikkoainesta. Lana jyrää!

Tavastia-lettua voi suositella kaikille alle 25-vuotiaille, jotka luulevat tietävänsä Apulannan perusteella Suomi-punkin perusteet. Näin räkäistä, vittuilevaa ja päähän hakkaavaa kamaa ei enää tehdä. Huono asenne ja vielä huonompi soittotaito kuului menneiden päivien punkkiin. Nykyään kovakin punkkari joutuu ihmettelemään studiossa tietokoneiden ylivaltaa. Lama on kuin virkistävä anarkian tuulahdus pehmopullasukupolven soittimiin. Totuus Löytyy Kaurapuurosta-tappoviisun energian kun saa narulle, pelkästään se on legendan maineen arvoinen saavutus.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ken Hensley - Blood ... Medusan sinetti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova