Tuorein sisältö

The Country Dark: Dead Man's Handjob

J.A. Kaunisto

28.11.2013 klo 22.02 | Luettu: 2997 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Korpiseutujen sisäsiittoista hulluutta säteilevä The Country Dark iskee tiskiin harvinaisen tahmeaa rietastelua. Edellisellä levyllä bändin happopääcountryn sanoitukset liikkuivat akselilla väkivalta/seksi/avaruusoliot - Dead Man's Handjob lainaa sanastoa pornolehtien sivuilta. Nyt ei siis olla liikkeellä pelkästään poikamaisella tissit, pimppi, pippeli -osastolla - kiekon avaava Buttblug aloittaa ronskit S/M-sessiot, joista ei jormaa ja piirakkaa puutu.

Musiikillisesti The Coutry Dark ottaa Johnny Cashin ja Roky Ericksonin rinnalle tuhdin annoksen garagerokkia. Bändin hillbillypunkitus on hämmentävä kokemus ja vokalisti Mika Sonnisen riettaan ronski vokaalisuoritus on vähintäänkin vakuuttava.

Rautalankahölkkä Cock teasin' chick on kiekon ilmavinta mylvintää. Maaninen Truckstop whore on kuin Seasick Steve olisi eksynyt crackluolaan ja armottoman kemikaaliannoksen jälkeen vääntäytynyt studion puolelle. Don't wanna come too soon veivaa jonkinlaista Link Wray goes rockabilly -huudatusta. Kettumaisen asenteen ilmentymänä Dickhole on varsinainen hiomaton timantti. Albumin selkein Johnny Cash -hehkutus, Wank alone, on suorastaan hillittömän rento ja kiiluvasilmäinen tekele.

Ehdottomasti The Country Darkin tuoreen levyn kohdalla tulille pitää heittää The Crampsin nimi. Dead Man's Handjob on häiriintynyt, kiimainen, stondaava ja varmasti "outlaw"-sanan arvoinen countrygaragerieska. Tosikot vaivautukaa muualle.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Poutapilviä ja lihap... Computer Chess... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova