Tuorein sisältö

Kristian Meurman: Ensiaskeleet

J.A. Kaunisto

11.07.2007 klo 14.54 | Luettu: 4457 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kristian oli Idols-kisan paras miesääni. Miehen ulkoinen olemus ei riittänyt loppupeleihin teinikahinoissa. Miehen Loiri-tulkinta Lapin Kesä oli monen muunkin mielestä koko kisan paras hetki. Ensiaskeleet jatkaa kotimaan kielellä. Kevyen popin ja laulelman välillä tasapainoileva viihdetekele ei ole parasta Kristiania. Viisuvalinnat ovat kovin riskittömiä ja moneen kertaan pyöritettyjä. Nousevan Auringon Talo ja Paperitähdet ovat puhkisoitettua muistojen aarreaittaa.

Lapin Kesä on mukana mutta Kristian ei studio-olosuhteissa saa viisuun parasta talvisen takkatulen liekkiä. Unchained Melody eli Kuin Yö kaatuu turhan kivikautiseen sovitukseen. Pepe Willbergin Aamu on turhan sokerinen, Nousta Sain Aamuun onnistuu paremmin herkässä gospel-fiilarissa. Leonard Cohenin Halleluja on kiekon parhaita siivuja. Hienostelematon sovitus tukee Kristianin harrasta ulosantia. Miellyttävän tasapainoinen veto.

Ensiaskeleet on kovin turvallinen ja konservatiivinen viihde-levy. Sovituksissa ei oteta riskejä ja Kristianin tueksi ei ole säädetty tuotannollisia temppuja. Ilmeisesti Idols-formaatin isät uskovat Kristianin äänen riittävän maittaviin myyntilukuihin. Kristian Meurman ottaa askeleen vanhemman fanikunnan suuntaan. Teineille tästä kiekosta ei välttämättä synny sydämen murskaajaa. Kristian on aikuiseen makuun soveltuvaa filistelyä, Jani Wickholm saa miehestä kovan kirittäjän.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kurituspuolue - Empi... Harry Potter ja Feen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova