Tuorein sisältö

Phantom Below - Aaveen armoilla

Ensi-ilta: 02.05.2007
Genre: Toiminta
Ikäraja: 15
Vieras

20.07.2007 klo 08.45 | Luettu: 4739 kertaa | Teksti: Vieras

Kotiteatterin tunnelma on tärkeä. Aseta punainen kalvo hehkulampun eteen ja nosta Yhdysvaltojen lippu salkoon. Hälytyssireeni soimaan ja periskooppi ylös. Ydinsukellusvene-elokuva Aaveen armoilla on niin huono, että ilman hyvää mielikuvitusta sen katsomisesta ei selviä hengissä.

Kokeile puolitoistatuntisen aikana esimerkiksi seuraavia leikkejä: Pohjois-Korean ja jenkkien välistä laivanupotusta, ei-saa-nauraa -kisa tai tekstityksen vaihto norjaksi. Voit myös piirtää plärättävään paperivihkoon sukellusvene räjähtää syvänteessä -animaation. Se on varmasti tyylikkäämpi kuin tässä elokuvassa, jonka erikoistehosteita ei olisi kelpuutettu tietokonepeleihin edes 1990-luvulla.

Hauskuus loppuu aikanaan. Jo ennen elokuvan puoliväliä noustaan pinnalle ja mennään ns. halpisbudjetilla, joten tuotantotiimillä ei ole rahaa näyttää enää armeijan mainosvideoita tai kieputtaa kameraa holtittomasti.

Hätäratkaisuna toimivat kohtalokas dialogi ja "jännät" ihmissuhdekuviot. Onneksi elokuvan loppupuolella kärsivää katsojaa armahdetaan ja alun räjähdykset näytetään uusintana.

Hiljattain televisiosta tullut Jon Bon Jovin tähdittämä U-571-sukellusvene-elokuva tuntuu tämän sintin rinnalla huikaisevalta.

Yleensä yhden tähden dvd-elokuvia ei ole järkevää arvostella. Olkoon Aaveen armoilla vaikka varoittava esimerkki.

Teksti: AAPO SIIPPAINEN

V2.fi | Vieras
< In This Moment - Bea... Grindhouse: Planet T... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova