Tuorein sisältö

Anna Abreu: Anna Abreu

J.A. Kaunisto

12.09.2007 klo 11.09 | Luettu: 12731 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols-Anna säväytti kevään Idols-skabassa Heavy-Arin rinnalla. Kaunis taskuraketti omaa taipuisan ja vahvan äänen, joka on omiaan Jenkkilän suosittuun r&b-nytkyttelyyn. Yllättäen Annan ensimmäinen sooloyritys on enemmän pop kuin r&b. Toisaalta levy on Idols-perheen lapsista parhaasta päästä. Vaikka uskallus ei ole riittänyt täysivaltaiseen r&b-kiekkoon, lopputulos antaa toivoa Annan noususta johtotähdeksi. Tätä pajatsoa ei tyhjennetty kerralla.

Are You Ready on toimiva dance-rytmeillä potkiva r&b-pala, täyttä asiaa. Ivory Tower vaikuttaa aluksi kovin tutunoloiselta ysärinytkyttelyltä. Lisäkuuntelu osoittaa biisissä piilevän iskuvoiman. Vaikka viisu kulkee tuttuja latuja, kertsiin saadaan ladattua toimiva nostatus. Shame on kovin kaavan mukaan suodatettu poppislovari. Allekirjoittaneen suosikkeja ovat molemmat vieraalla kielellä veivattavat viisut. Solta-Se O Beijo ja Contigo Corazón keinuvat mukavasti lattarivaihteella. Annasta ei vielä ole Shakiran haastajaksi mutta lievästä jäykkyydestä huolimatta viisut ovat lentävää tunnelmaa. Sinkkubiisi End Of Love on rohkea poppisveto, tyylikäs ja koukuttava. Gwen Stefani saa Suomesta kilpailijan. How Could You Do It on yksinkertainen mutta pirun tehokas.

Anna Abreun kiekolla ei ole kuin pari hutiosumaa. Liiallinen Jenkkisoundin mestsästys ja Idols-formaatin asettama särmätön lähestymistapa imevät viisun tyhjäksi vain muutamassa tapauksessa. Tosin rohkeampi ote olisi tuonut kiekolle lisää kestävyyttä. Muutamat biisit tuntuvat kertakäyttöpurkalta, End Of Loven kaltaista uskallusta ja rajojen venyttämistä janoaisi lisää. Annan ääni on edelleen lievän jännittynyt ja joissakin viisuissa kireä. Levy ei kuitenkaan kaadu Annan ääneen. Heavy-Ari Koivunen teki kaikien aikojen Idols-kiekon, Anna yltää hopeapaikalle. Seuraavaksi kiekkoa ilman Idols-formaatin kahleita.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paranoia... Lieksa!... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

Zelica

Rekisteröitynyt 10.04.2007

14.09.2007 klo 19.57

Jepjep. En vain tiedä millä lailla toimitus Ariin suhtautuu tai kuka siellä on arvostelemassa ja täytyykö näissä myötäillä "massoja" sillä se Arin levy oli kaamea riman alitus hevimusiikkia kuuntelevan tyypin korvaan.

Anna sen sijaan onnistui mielestäni hyvin omallla kiekollaan ja omalla tyylillään. Vähän massamaisia ja "kuultuja" biisejä löytyy, mutta hyvinhän se meni :>
lainaa
effi

24.09.2007 klo 12.43

mun mielest anna oli toooooosi paljon kaikkii muit parempi. ainaki anna oli miiaa ja kristiinaa parempi. kyl anna ja ari kummiskii oli aika saman arvosii. ei niit voi kauheesti niiku moittii ariikkaa. MUT SE ON TEHTY SELVÄKS, ET ANNA ON MUN SUOSIKKI VAIK MITÄ SANOITTAIS TAI HAUKUTTAIS. anna on ilmi selvästi paras maailmassa
lainaa
2ro

24.09.2007 klo 12.46

anna kyl mokas sen "elämä lapselle" konsertin kokonaa
lainaa
medusa

20.01.2008 klo 19.51

Mun mielestä annan olis pitänyt voittaa eikä hitsin ari. Koska anna laulo paremmin kun ari. Anna oli hyvä laulamaan sielä lintsillä.
lainaa
Chia

22.09.2008 klo 10.57

2ro kirjoitti:
anna kyl mokas sen "elämä lapselle" konsertin kokonaa


No niin kyl todellaki mokas! :o
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova