Tuorein sisältö

Revengine: The Absence

Markku Makkonen

12.08.2011 klo 12.54 | Luettu: 7445 kertaa | Teksti: Markku Makkonen

Lapualainen Revengine uskoo itseensä. Omin voimin sävelletty, sanoitettu, tuotettu ja julkaistu The Absence on yhtyeen ensimmäinen täyspitkä. Haasteellista ja harkiten toteutettua raskasta musiikkia sisältävä kokonaisuus todistaa, että Revenginen ajoitus on kohdallaan.

The Absencen kappaleissa hevin perinne kohtaa modernin rockin synkän puolen. Revenginen tumma vyörytys maustuu sovituksellisilla ratkaisuilla ja laulaja Antti Jokirannan melodisella ja varmalla tyylillä. Tarkasti ja rennosti soittava yhtye on treenannut riittävästi: The Absence on harkitusti kasassa ja valmiina viemään pohjalaisyhtyeen seuraavalle asteelle.

Englanninkielinen, eeppinen raskailu ei kuitenkaan luo oikotietä onneen. Metallia pursuva Suomi sylkee koko ajan uusia bändejä, eikä erottuminen ja massasta nouseminen ole helppoa. Revenginen kuuluukin nyt näyttää nälkänsä. Jos The Absencen biisit kulkevat vähintäänkin yhtä hyvin livenä kuin levyllä, orkesterin tulevaisuus siintää lupaavana.

Laulaja-kitaristi Jokirannan lisäksi Revenginen laadun takaavat kitaristi Ossi Hytönen, rumpali Jouni Yli-Rantala ja basisti Juha Järvelä. Vaikka sanonta "hevillä ei voi hävitä" alkaa olla jo puhkikulunut, näillä herroilla ja The Absence -albumilla on mahdollisuus elvyttää kulttuuria. Peli on alkanut ja Revengine hyökkää.

V2.fi | Markku Makkonen
< Apinoiden planeetan ... Toxic Holocaust - Co... >

Keskustelut (1 viestiä)

zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

13.08.2011 klo 11.40

Bändin tuotantoa, mukaanlukien uusi The Absence -levy löytyvät myös Spotifysta. Revenginen melodinen ja laahustava laulanta ei minua oikein sytyttänyt, mutta biisien introissa on potkua! Vähän örinää pitäisi saada nyt mukaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova