Tuorein sisältö

Tietoa Wiin kuningaspelistä

22.09.2007 klo 09.57 | Luettu: 3703 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku on onkinut tietoonsa yksityiskohtia pelistä, joka toistaiseksi tunnetaan vain nimellä 'Project O'. Huhut nimestä 'King's Story' kumotaan tekijöiden toimesta.

Peliä koostaa porukka, jonka projektilistalta löytyy Harvest Moon-, Dragon Quest- ja Final Fantasy-pelejä. Ensimmäiset vihjeet pelistä viittasivat pikkustrategiaan, joka sekoittaa Harvest Moonia, Pikminiä ja Black & Whitea. Kotakun mukaan sekoitus Black & Whitea ja Settlersia osuu kuitenkin lähemmäksi.

Pelaaja on poika, josta on tehty kuningas. Alamaisia komennellaan satumaisissa maisemissa ja tavoitteena Marvelous Entertainmentilla oli saada aikaiseksi hyvin helposti lähestyttävä peli. Kyläläisiä voi käskyttää mm. rakentamaan, seuraamaan, lahtaamaan monstereita jne. Peli on vielä alkuvaiheessaan ja on tulossa Japanissa ensi keväänä pelkästään Nintendo Wiille. Kehittäjän mukaan X360 'on liian hardcore' ja PS3:sta hän ei vain pidä, koska sille on 'liian kallista ja vaikeaa tehdä pelejä'.

Pelin virallinen sivusto avattiin toissapäivänä.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Lisää Xbox 360 -pele... Microsoftille Euroop... >

Keskustelut (2 viestiä)

pohynnin

Rekisteröitynyt 12.06.2007

22.09.2007 klo 18.14

whauskoja syitä olla julkaisematta muille alustoille. itse epäilisin wiin suurinta laitekantaa suurimmaksi syyksi.
lainaa
Schabbs

Rekisteröitynyt 17.05.2007

24.09.2007 klo 02.08

Heh. Että olikin sitten kirjaimellisesti kuningaspeli. Otsikkoa lukiessa mietin, että taasko pukkaa uutta Zeldaa tai vastaavaa. :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova