Tuorein sisältö

Autontunnistuskilpailu ratkesi, voittajalle Skate

30.10.2007 klo 11.16 | Luettu: 2714 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Maanantain tehtävänä oli tunnistaa Soldier of Fortune 3: Paybackin ruutukaappauskuvasta kaksi autoa. Kahden auton merkkiä ja mallia tiedusteltiin, sekä lisäksi toisessa autossa esiintyvää mallinnusvirhettä. Edessä oleva auto tunnistettiin helposti Lada 2102:ksi, mutta taustalla näkyvän auton perä tuotti ongelmia.

Lisää kuvakulmia mystiseen menopeliin saattoi löytää myös pelin trailerivideoista, joita katsellessa myös toimitukselle alkoi paljastua karvas totuus. Kyseessä ei ole ilmeisesti mihinkään tiettyyn merkkiin tai malliin perustuva mallinnus vaan eri autoista koottu keskiverto 70-luvun auto.

Osallistuneiden arviot olivat kaikki varsin johdonmukaisia ja koska yhtä oikeaa vastausta ei lopulta ollut, arvoimme palkinnon kaikkien Ladan oikein arvanneiden kesken. Voittajaksi selviytyi Markus Teittinen, jolle palkinnoksi lähtee Electronic Artsin skeittailupeli Skaten PlayStation 3 -painos. Paljon onnea voittajalle!

Veikkaukset etäämmällä olevasta autosta vaihtelivat Datsun Cherrystä Opel Kadett E Sedaniin ja Peugeot 504:ään. Auton kylkilinja ja takavalot muistuttavat pitkälti Toyota Terceliä, mutta auton keula taas taas on enemmän Datsun-leiriläinen. Mitä mallinnusvirheeseen tulee, on 2102-mallin Ladaan laitettu selvästi 2104-mallin takaikkunalinja!


V2.fi | Matti Lintula
< Wiin verinen sankari... Rautamies näyttää sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova