Tuorein sisältö

Warhammer Online myöhästyy

02.11.2007 klo 12.21 | Luettu: 5531 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Electronic Artsin tuleva World of Warcraftin tappajaksi tituleerattu Warhammer Online: Age of Reckoning siirtyy ensi vuoden puoliväliin. EA Mythicin pääjohtaja Mark Jacobs ei tahdo julkaista laadullisesti puolivalmista peliä vaan ottaa lisäajan julkaisuun, jotta peli saadaan viimeisteltyä kunnolla.

Massiivimoninpelattavalla Warhammerilla on takanaan pitkä kehityshistoria. Projektin aloittivat vuonna 2000 Climax ja Microsoft. Neljä vuotta myöhemmin projekti jäädytettiin hetkeksi. Climax jatkoi kehitystyötä ilman Microsoftin apua kunnes Mythic Entertainment osti pelin lisenssin vuonna 2005. Vuotta myöhemmin Electronic Arts osti Mythicin ja sai pelin oikeudet haltuunsa.

Lähde: GameSpot

V2.fi | Matti Lintula
< Elder Scrollsista ma... PS2 kutistuu ja halp... >

Keskustelut (5 viestiä)

Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.11.2007 klo 12.20

Itse en ole betaa päässyt kokeilemaan mutta kuulemani perusteella meno on sanalla sanoen kankeaa. Lisäksi, jos Mythicin suurin onnistuminen MMO-rintamalla tähän mennessä eli DAoC jotain oli WoWiin verrattuna negatiivisessa mielessä, niin juuri kankea.

En tuomitse ennenkuin pelaan, mutta mitään "WoWintappajaa" en kirveelläkään usko että vielä tästä pelistä tulee. Näin ovat todenneet itse asiassa forumeilla jopa Mythicin työntekijät, että 10 miljoonan pelaajan kanssa on vaikea lähteä kilpailemaan, saati sitten tavoittelemaan johtavaa markkina-asemaa. Tavoitteena on tehdä hyvä peli ja saada tarpeeksi pelaajia jotta homma kannattaa.
lainaa
mdtrx

Rekisteröitynyt 10.04.2007

02.11.2007 klo 12.26

Juu, saa nähdä miten hyvin pärjää. On tässä nyt jo tabula rasa, age of conan ym. muutenkin ihan oven takana.
WOW:n suosio kyllä pysyy vielä pitkäääääääääään, varsinkin kun WOTLK (Arthas itse) on kaikkien suosikki.
lainaa
Toni

10.11.2007 klo 14.19

Tuntuu että WOTLK oli vaan hätänen tekaisu ettei muut tulevat MMORPG:t menisi WoWin ohi.

Uskon kyllä että Warhammer Onlinesta tulee suosittu peli, ärsyttävää miten ihmiset tuomitsevat pelin ikivanhoista beta videoista. Ottakaa kunnolla selvää niin saatte paremman kuvan, jo tekstuureista näkee että Mythicin pojat tekevät peliä eikä rahaa niin kuin Blizzardilla ^^
lainaa
Uffomies

19.01.2008 klo 00.48

Mutta eipä wowiin yritettykään mitään realistista grafiikkaa tehdä. Mutta totta kyllä on että wowin peliaika maksut ovat aikalailla sieltä.
lainaa
Santeri

26.11.2008 klo 18.15

ostaisin Pelin Heti Mut ku ei tietokone täytä vaatimuksii ja on se HITON kuukausimaksu jotaki 10 e per kuukausi kai :(
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova