Tuorein sisältö

Deus Ex: Human Revolutionin salaliitot

12.07.2011 klo 20.11 | Luettu: 11777 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Deus Ex: Human Revolutionista tunnutaan julkaisevan trailereita melkein viikoittain. Tässä niistä viimeisin, joka käsittelee pelin juoneen liittyviä salaliittoja.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Uudessa Vegasissa va... Nyt se on totta: EA ... >

Keskustelut (12 viestiä)

AdamFisher

12.07.2011 klo 21.47

Kyllä kyllä kyllä!!!

Ennakkotilauksessa on ja rankasti. Kiitos Eidos, kiitos.

Joistakin peleistä vain AAA-taso haisee kilometrien päähän.
lainaa
notorggis

12.07.2011 klo 22.37

Konsoli kakkaaaaa
lainaa
Mrj

12.07.2011 klo 23.30

Itsellä trailerista tuli mieleen suhteellisen vahvasti Ghost in the shell (Gig 1-2 tarkennettuna), joka ei ole kyllä mikään huono juttu.
lainaa
Kakkuonhyvaa

Rekisteröitynyt 26.01.2011

12.07.2011 klo 23.44

En ole kuullukaan koko pelistä. Ehkä ensi kesällä ostan alennuksella Steam:istä.
lainaa
PRM1

12.07.2011 klo 23.56

Kakkuonhyvaa kirjoitti:
En ole kuullukaan koko pelistä. Ehkä ensi kesällä ostan alennuksella Steam:istä.


Et ole kuullut Deus Existä? Missä laatikossa sä olet elänyt viimeset 12 vuotta?
lainaa
plegelaatua

13.07.2011 klo 00.18

onko ykskään deus ex ollut pleikalla? edes Invisible War?
lainaa
Dekonega

Rekisteröitynyt 28.07.2009

13.07.2011 klo 09.39

plegelaatua kirjoitti:
onko ykskään deus ex ollut pleikalla? edes Invisible War?

Ensimmäinen osa "Dark Conspiracy" on saatavilla Playstation 2:lle (ja myös Mac OSille ja Windowsille).

"Invisible War" on saatavissa Windowsin lisäksi Xboxille, mutta ei Playstationille.

"Human Revolution" julkaistaan Windowsille, Playstationille ja Xboxille.
lainaa
Maade87

13.07.2011 klo 09.57

plegelaatua kirjoitti:
onko ykskään deus ex ollut pleikalla? edes Invisible War?


On tullut, jos välttämättä ykkösen PS2 version haluaa sellaiseksi laskea. Se on kyllä sen verran perseestä että sitä en suosittele pahimmalle vihamiehellekään. Lataustaukoja joka kulman takana, kiitos konsolin onnettoman muistimäärän ja näkyvyys jokseenkin minimaalinen, grafiikoista nyt puhumattakaan.

XBOXille tuli Invisible War, joka sitten olikin kuraa. Kiitos konsoliin keskittymisen koko pelin kaikki osa-alueet dumbattiin "konsoliystävällisiksi", grafiikoiden ihan saatanan ylimitoitettua bloomia myöten. Kyllä sen pelaa kertaalleen läpi, mutta muutamaa ihan vekkulia juttua lukuunottamatta (Coffee Wars :) ) peli pisti enemmän vituttamaan kuin viihdytti.

Alkuperäinen Deus Ex toimii pienellä kikkailulla joka koneessa ja Invisible Wars toimii myös. STEAMistä olisi saanut koko paketin sille läppärille millä sinäkin varmaan kirjoitat pari päivää sitten johonkin muutamaan euroon.


Tosin mitä tuota Deus Ex human revolution previkkaversiota olen testaillut niin eipä noiden aikaisempien läpipeluusta juonellisesti oikeastaan mitään hyödy. Tuon ensimmäisen osion aikana tuli vastaan muutama fanservice, jotka olivat kyllä niin hyvin piiloitettuja että niitä sai tosissaan hakea. Nuo olivat luokkaa satunnaisen asuntokompleksin satunnaisessa huoneessa oleva radio, josta kuului remixattu Deus Ex tunnusmusiikki. Jos et ota tehtäväksesi syynätä joka nurkkaa niin tuskin törmäät yhteenkään, joka on sääli.

Tosin Human Revolutionista täytyy sanoa sen verran että previkkaversion vuotamisen jälkeen muutuin "Voi vittu nämä kusevat TAAS yhden pelisarjan, onneksi sentään kyseessä ei ole Bethesda ja Fallout. R.I.P. Deus Ex.." henkilöstä "Voi juma, nämähän ovat jopa oikeasti osanneet tehdä rebootin" henkilöksi ja pistin pelin uudestaan ennakkotilaukseen. Poistin tuon ennakkotilauksen aikoinaan kun tuli se "Different Paths" traileri, jossa hienosti näytettiin kuinka ympäristö hehkuu että "Menehän tänne".. Tuo kyllä löytyy optionssissa mutta se on normaalisti poissa päältä.

Muuten peli kyllä vakuutti, jos ei oteta latausaikoja huomioon. Jokseenkin helvetillisen pitkiä, varsinkin kun peli omien kokemusten mukaan menee lataustauoissa siitä missä aita on matalin. Eli kun kuolet, vaikka olet tallentanut 10 metriä aikaisemmin, peli heittää koko muistin tyhjäksi ja ruksuttelee sitten samaa kenttää ja samoja tekstuureita muistiin uudestaan. Stealth vähän myös kyrpi kun kyllä nyt miehen pitäisi olla piilossa mustassa nahkatakissaan jossain kulmassa joka on täysin pimeänä. Mutta eiiii, sitä pitää halailla kukkapuskaa, jolloin vartiat eivät tajua mitään vaikka pääkoppa näkyykin aivan selvästi.


Henkilökohtaisesti kyllä risoo kaikkein eniten se että ennakkotilaajille tarjotaan yksinpeliin extra aseita ja tehtäviä. Square Enix tai Eidos (Kumpi nyt tuosta päättääkään) kusee nyt pikkuisen omiin muroihinsa. Pelistä ei perkele leikata mitään pois ja myydä DLC:nä pelin kaupasta ostaneille. Ne maksavat pelistä ja niiden pitää saada koko peli. Jos haluaa julkaisun jälkeen tehdä bugikorjausten yhteydessä laajennuspaketteja, fine, mutta ei julkaisun yhteydessä tehdä mitään tuollaista. Jos en olisi pitänyt aika pirusti pelistä niin jättäisin tuon kylmästi ostamatta. Tänä vuonna on jo tosin tullut Legendaariselle Duke 3D:lle jatkoa (Joskin paskaa sellaista) niin pitänee tuo Deus Ex: Human Revolution keräilijä versio kustantaa siihen alapuolelle vitriiniin.
lainaa
jarppi

Rekisteröitynyt 24.02.2011

13.07.2011 klo 17.35

Voisikohan päätellä Deus Ex:n olevan ennakkotilauksen arvoinen, kun kaikki testanneet kehuvat... ?
lainaa
Aho

13.07.2011 klo 23.43

itsellä nykyään vain konsolit valitettavasti eikä pc:tä pistää miettimään kuinka paljon konsolipelaajalta on leikattu pc:n nähden matskua ja toisinpäin onko sittenkin tehty konsolin ehdoilla ja pc käyttäjä kärsii.
Nykyään risoo tuo netin kautta lisäominaisuuksien/special edition(jotka ostettaessa jo maksanut) varmennus kun on kerran maksettu jo, se pitäisi olla heti siellä varsinkin jossei perusta netin käytöstä konsolilla ja/tai edes ole nettiä muutakuin @ varten kannettavalle mokkula
lainaa
T7COM

15.07.2011 klo 02.14

Beta pelattu läpi nyt pariin otteeseen. Aivan saatanan hyvä mielestäni. Ja kyllä, alkuperäinen tullut tahkottua läpi myös.
Sanoisin että ei voi pettyä jos pitää alkuperäisestä, kestää monessakin mielessä vertailua.
Objektien, esim tikkaiden ja ammusten "highlightit" voi ottaa halutessaan pois päältä. Odotan lopullisen pelin olevan kaikkien aikojen top5 kamaa. Augmented edition ennakkotilauksessa.
lainaa
joel141290

Rekisteröitynyt 18.04.2010

15.07.2011 klo 09.51

Dekonega kirjoitti:
plegelaatua kirjoitti:
onko ykskään deus ex ollut pleikalla? edes Invisible War?

Ensimmäinen osa "Dark Conspiracy" on saatavilla Playstation 2:lle (ja myös Mac OSille ja Windowsille).

"Invisible War" on saatavissa Windowsin lisäksi Xboxille, mutta ei Playstationille.

"Human Revolution" julkaistaan Windowsille, Playstationille ja Xboxille.


Harmi että PS2 hajos :S
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova